Kızılcabölükspor 5'te 5 peşinde

16.10.2015 - 14:32 | Son Güncellenme: 16.10.2015 - 14:32

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet, pazar günü Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda karşılaşacakları Düzyurtspor maçını kazanıp iç sahada 5’de 5 yapmak istediklerini söyledi.

Sebahattin ALP/DENİZLİ

Spor Toto 3.lig 1.grup 10.hafta maçında Düzyurtspor’u ağırlayacak olan Kızılcabölükspor, hazırlıklarını tamamladı. ligde her maçın zor olduğuna dikkat çeken Şermet,’ Düzyurtspor’da yatırım yapan, hedefleri olan kaliteli bir takım. Kolay bir maç olmayacak. Bizimde hedeflerimiz yüksek. Seyir zevki yüksek bir karşılaşma olacak. Her zaman ki galibiyet parolasıyla maça hazırlanıyoruz. İç saha maçlarında puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Hedefimiz galibiyet alıp 5’de 5 yapmak. İnşallah futbol şansı da yanımızda olur ve sahadan galibiyetle ayrılan taraf biz oluruz. Tüm Denizli halkını ve taraftarlarımızı Pazar günü Doğan Seyfi Atlı Stadı’na bekliyoruz’ dedi.

Kızılcabölükspor’da Düzyurtspor maçında Ali Kemal Başaran sarı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Kerim Bölük, Emircan Sayar, Emre Fırtına sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler. Sarı kırmızılılarda Düzyurtspor maçı öncesi Onur Uğlu ve Hakan Akman kart sınırında bulunuyor. İki oyuncu bu maçta kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta deplasman da oynanacak Arsinspor maçında forma giyemeyecekler. 

Senin için hazırladığımız haberler