Kızılcabölükspor, Düzyurt telaşında

15.10.2015 - 11:21 | Son Güncellenme: 15.10.2015 - 11:21

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta play off hesapları yapan Kızılcabölükspor, pazar günü saat 14.30’da Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda yapacağı Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Haber: Sebahattin ALP/DENİZLİ

Teknik direktör Hasan Şermet ve yardımcıları nezaretinde Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenman, yaklaşık 2 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 çalışma ile devam etti ve çift kale maçla tamamlandı.

Çift kale maçta teknik heyet de oyunda yer alırken, hocalar gençlere taş çıkarttılar. Antrenörler; Hasan Şermet, Seyfettin Kurtulmuş ve Serkan Görgeç çift kale maçta attıkları akıl dolu paslar ve müthiş oyun zekalarıyla, performanslarından hiç bir şey kaybetmediklerini gösterdiler.

Antrenman boyunca oyuncularında neşeli halleri dikkatlerden kaçmazken, Kıvanç Salihoğlu, Mustafa Altun, Kerim Bölük ve Fatih Yiğen dikkat çeken isimler oldu.

İzinli olan Ali Kemal Başaran, Sedat Yahşi, Atakan Cangöz antrenmanda yer almazken, sakatlıkları süren Emircan Sayar ve Emre Fırtına düz koşu yaptı. Sarı Kırmızlılarda Ali Kemal Başaran, sarı kart cezalısı olduğu için Pazar günü forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler