Kızılcabölükspor eksik çalıştı

28.09.2015 - 12:02 | Son Güncellenme: 28.09.2015 - 12:02

Kırıkhanspor hazırlıklarını sürdüren Kızılcabölükspor, sakatlıklar nedeniyle 6 futbolcusundan yoksun çalıştı.

Sebahattin ALP/ DENİZLİ

Zirve yarışına ortak olan Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor, bay takım olduğu için haftayı maç yapmadan geçerken, 3.lig 1.grupta 6.hafta alınan sonuçlar,  sevinçle karşılandı. Lider Bursa Nilüferspor’un, yenilmesiyle zirvede puan farkının açılmaması, sarı kırmızılı kurmayları memnun etti. Kırıkhanspor maçı hazırlıklarını Şirinköy Stadı’nda sürdüren Kızılcabölükspor’un antrenmanı 1,5  saat sürdü.

Teknik Direktör Hasan Şermet nezaretinde ki antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı ve 5’e 2 ile devam etti. Çift kale maçla tamamlanan antrenmanda futbolcuların hırsı, teknik heyeti memnun etti.  Görkem Kulbay, Cihat Kahraman, Murat Kan ve Onur Deniz Kurt, antrenman da öne çıkan isimler oldular. Teknik Direktör Hasan Şermet, zorlu bir maç trafiğine girdiklerini belirterek, " Kırıkhanspor ile deplasmanda zor bir sınav vereceğiz. Ardından Bursa Nilüfer spor'u ağırlayacağız ve Erzurum deplasmanına gideceğiz. 3 maç çok önemli. Bu nedenle, sakat futbolcularımızın biran önce aramıza dönmesi için tedavileri yoğun şekilde sürüyor" dedi.

6 futbolcu sakat
Osmanlıspor maçında kolundan sakatlanan Mustafa Altun tedbir amaçlı antrenmana katılmazken, yine aynı maçta sakatlanan Kıvanç Salihoğlu düz koşu ile antrenmanı tamamladı. Sakatlıkları süren Emircan Sayar, Emre Fırtına, Süleyman Olgun ve Feyzullah Akyol antrenmana katılmadı.

Antrenmanı Kulüp Başkanı Osman Duran, Futbol Şube Sorumlusu Halil Tun, Kulüp Menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu’da izledi. Kızılcabölükspor, 5 maçta topladığı 10 puanla, puan cetvelinde averajla 4.sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler