Kızılcabölükspor’da hakem isyanı

03.10.2017 - 17:30 | Son Güncellenme: 03.10.2017 - 17:30

SEBAHATTİN ALP / AJANSSPOR / DENİZLİ

Adliyespor maçında uzatmanın da uzatmasında yediği golle sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrılarak liderlik şansını kaybeden Kızılcabölükspor’da maçın Manisa Bölgesi hakemi Hüseyin Gökberk Arslan’a büyük tepki var.

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, 2. yarı sakatlık olmamasına ve sahaya sedye ve doktor girmemesine karşın hakem Hüseyin Gökberk Arslan’ın 5 dakika uzatma verdiğini, 5 dakikanın bitmesine karşın 7. dakikada beraberlik golünü yediklerini hatırlatarak, “Toplamda 54 dakika 10 kişi mücadele ettik. Oyuncumuz Ramazan’ın kırmızı kart görmesi zaten şaibeli. Uzatmanın da uzatmasını görmüş olduk. Hakem Arslan, rakibe golü attırıncaya kadar uğraştı. Uzatmalarda oyuncu değişikliği yapmak istedik, müsaade etmedi. Yediğimiz golün santrası bile yapılmadı. Hakemin kötü yönetimi maçı çığırından çıkardı. Bitiş düdüğü ile birlikte de iki takım futbolcuları birbirine girdi. Sebebi hakemdir” dedi.

Sahipsiz kaldıklarından yakınan Duran, “Zirveye oynuyoruz ve hemen birileri yolumuza taş koymaya başladı. Adliye maçını kazansak liderdik. Bu sezon 2. hafta 2-2 biten Çorum Belediyespor-Adliye maçında da Adliyespor 5 dakikalık uzatmanın 7. dakikasında beraberlik golünü atıyor. Bu kadar tesadüf olamaz” diye dert yandı.

Senin için hazırladığımız haberler