Kızılcabölükspor'da kriz ''tatlı''ya bağlandı..

12.10.2015 - 11:15 | Son Güncellenme: 12.10.2015 - 13:59

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Kızılcabölükspor’da, 2-0 kazanılan Bursa Nilüferspor maçı esnasında taraftarlar ile futbolcular arasında yaşanan gerginlik, ‘tatlı’ya bağlandı.

Haber: Sebahattin ALP/DENİZLİ

Sarı kırmızılı taraftarlar, takımın antrenmanına gelerek, başta tribünlerden pas tercihi nedeniyle hakaretlere maruz kalan futbolcu Süleyman olmak üzere, takım kaptanı ve diğer futbolculardan özür dileyip çiçek cerdiler.

Kendini bilmez taraftarlar adına özür dileyen Ömer Can İlem ve Bayram Çün, ayrıca futbolculara baklava da ikram ettiler.

Yaşanan olayları tasvip etmediklerini belirten Çün ve İlem, "Birkaç kendini bilmez, Nilüferspor maçı sonrası düğün yerimizi adeta cenaze evine çevirdiler. Galibiyetimize doğru dürüst sevinemedik bile. Onlar adına, bizler özür dilemeye geldik. Doğrusu da bu. Bundan böyle benzer olayların yaşanmaması adına, daha dikkatli olacağız. Bu tip taraftarları içimizden bertaraf edeceğiz" dediler.

Ziyarette hazır bulunan Kızılcabölükspor Başkanı Osöman Duran da, taraftarların özrünü kabul etti. Karşılaşma sonrası yaşananlara sitem eden Başkan Duran, "Bazı taraftar müsvettelerine, futbolcularımı yem etmem” diyerek, tepkisini çok sert şekilde dile getirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler