Kızılcabölükspor'dan vefa örneği

13.11.2015 - 13:59 | Son Güncellenme: 13.11.2015 - 13:59

Spor Toto 3.lig 1.Grupta Cumartesi günü saat 13.30’da Altay ile karşılaşacak olan Kızılcabölükspor Kulübü’nden vefa örneği.

SEBAHATTİN ALP

Sarı kırmızılılar, yönetim kurulu kararı ile yeni stadın A tribününe aslen Kızılcabölüklü olan ve 2000 yılında ölen  değerli halk müziği ve saz sanatçısı ‘Özay Gönlüm’ün ismini, B tribününe de spora ve Kızılcabölükspor’a katkılarıyla bilinen ve ebediye intikal eden eski belediye başkanı ‘İbrahim Atmaca’ ismini verdiler. Kızılcabölükspor Basın Sözcüsü Osman Gönlüm, yıllar sonra yuvalarına dönecekleri için mutlu olduklarını belirterek, “ Yıllardır stad sıkıntımız sebebiyle Tavas İlçe Stadı, Denizli Atatürk Stadı ve Doğan Seyfi Atlı Stadını dönüşümlü olarak kullanmak zorunda kalmıştık. Altay gibi Türk Futbolunun köklü kulüplerinden biriyle açılış maçını oynayacağımız için mutluyuz. Stadımızın yapımında emeği geçen başta Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederiz. Kendilerini Altay maçına davet ettik’ dedi. Gönlüm,bayanlar içinde özel tribün ayırdıklarını sözlerine ekledi.  Tüm bayan spor severleri de maçımıza bekliyoruz.’ diye konuştu.

'Heyecanlıyız'

Profesyonel ligde ilk kez Kızılcabölük Stadı’nda oynayacakları için heyecanlı olduklarını dile getiren Teknik Direktör Hasan Şermet,’  Kendi evimizde ki ilk maçımızda taraftarlarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. İnşallah kazanmak için yeterli mücadeleyi, oyun kalitesini göstereceğiz’ diye konuştu. Taraftarlara da seslenen Şermet,’ Taraftar desteği bizim için çok önemli. Onlar bizim için her zaman itici güç oldular. Taraftarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var. İnşallah Kızılcabölük Stadı’nda ilk kez sahne alacağımız Altay maçında bizleri yanlız bırakmazlar. Tribünlerin dolacağını düşünüyorum. Ayrıca bayan spor severleride maçımıza bekliyoruz.’ dedi.

Senin için hazırladığımız haberler