Kızılcabölükspor'u MKK maçları yaktı

21.03.2017 - 14:27 | Son Güncellenme: 21.03.2017 - 14:27

Kızılcabölükspor, kendisine ters gelen 3 takım olan Manavgatspor, Kütahyaspor ve Karacabey Birlik maçlarında sezonun ilk yarısı da gülememiş ve sadece 2 puan çıkarabilmişti.

Sebahattin ALP /DENİZLİ (Ajanssspor-Özel Haber)

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor, son 3 maçında berabere kalarak play off yolunda yara aldı. Galibiyet serisi beklerken, beraberlik serisi yakalayan  sarı kırmızılıların evdeki hesabı çarşıya uymadı. Manavgatspor ile 0-0, Kütahyaspor ile 2-2 ve Karacabey Birlik ile 1-1 berabere kalan sarı kırmızılılar, play off şansını azalttı.

Teknik direktör Hasan Şermet, 3 takımla sezonun ilk yarısındaki maçlarda da aynı sendromu yaşadıklarını, Manavgatspor’a 3-2 yenildiklerini, içerde Kütahyaspor ile 2-2, deplasmanda Karacabey Birlik ile 1-1 berabere kaldıklarını hatırlattı..

Rakibin atak geliştirerek tehlike yaratabileceğini düşünmediklerini hatırlatan Şermet,  "Duran toplardan sıkıntı yaşayacağımızı tahmin ettik ve öyle de oldu. Serbest atıştan golü yedik. 2. yarı Mustafa Altun’un beceri gerektiren mükemmel vuruşu ile frikikten eşitliği sağladık. Kanatları istediğimiz gibi kullanamadık. Sahanın küçük olması nedeniyle de, fazla üretken olamadık. Futbol sadece koşmak, mücadele etmek değil, beceri de istiyor. 90+4’de Kerim’in kafa vuruşunu kaleci son anda çeldi. Başkasına gülen son dakika şansları bize gülmedi. Futbol şansımız yanımızda olmadı” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler