Kızılyıldız, Partizan Pivotu Mathias Lessort Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Burak Alaca
16.03.2023 - 18:29 | Son Güncellenme: 16.03.2023 - 19:38

Kızılyıldız geçtiğimiz günlerde oynanan derbide Filip Petrusev'e yumruk atan Partizan pivotu Mathias Lessort hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kızılyıldız, Partizan Pivotu Mathias Lessort Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

AJANSSPOR-HABER

Geçtiğimiz hafta sonu Adriyatik Ligi'nde (ABA) oynanan Partizan-Kızılyıldız maçı olaylı bitmişti. Partizan'ın evinde 20 sayıdan dönerek Kızılyıldız'ı 92-81 mağlup etmişti. Maçın bitimiyle beraber Partizan'ın Fransız pivotu Mathias Lessort, üzerine yürüdüğü Kızılyıldızlı Filip Petrusev'e yumruk attı.

Kızılyıldız suç duyurusunda bulundu

Petrusev'e olan müdahalesi nedeniyle Lessort hakkında suç duyurusu yapa kulüp "KK Crvena Zvezda, dezenformasyonun tekrar yaşanmaması için 16 Mart 2023 Perşembe günü, A takım oyuncumuz Filip Petrusev'e şiddet içeren davranış ve saldırısı nedeniyle Mathias Lessort hakkında resmi olarak suç duyurusunda bulunduğunu kamuoyuna bildirmekle yükümlüdür." ifadeleri kullanıldı.

Eski Efesli ifade verdi

Lessort'un saldırısına uğrayan 22 yaşındaki Sırp pivot Filip Petrusev dün karakola gidip olay hakkında ifade verdi. Genç uzun geçtiğimiz sezon Anadolu Efes formasını terletmişti.

İlgini Çekebilir
Derbide Partizan 20'den döndü yumruklar havada uçuştu!
Habere Git

Obra maçın yıldızı için özür diledi

Partizan Baş Antrenörü Zeljko Obradovic maçı 27 sayı, 8 ribaunt ile tamamlayan Lessort'un rakibine yumruk atmasını maç sonunda gereksiz bir hareket olarak değerlendirmiş ve oyuncusu adına özür dilemişti.

Partizan temsilcimize karşı

Partizan, Türk Hava Yolları EuroLeague'nin 29. haftasında bu akşam saat 20.30'da Sinan Erdem'de Anadolu Efes'in konuğu olacak. Karşılaşma S Sport ve S Sport+ ekranlarından yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler