Kjaer'in menajerinden transfer açıklaması: "İspanya'yı bırakıp..."

06.01.2019 - 08:44 | Son Güncellenme: 06.01.2019 - 11:44

Kjaer'in menajerinden transfer açıklaması: "İspanya'yı bırakıp..."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Serdar Aziz'le yolların ayrılacağını açıklamış ve transfere ilişkin açıklamalar yapmıştı.

Fatih Terim stoper transferini bekliyor

Deneyimli çalıştırıcı, taraftarın merakla beklediği santrfor transferinin yanında stoper takviyesini de 'olmazsa olmaz' olarak nitelendirmişti.

Kjaer transferde liste başı

Bu doğrultuda çalışmalar sürdüren Galatasaray'da Serdar Aziz'in yokluğunu dolduracak isim de belli oldu. İspanya basınında çıkan habere göre sarı-kırmızılılar, kariyerini Sevilla'da sürdüren Simon Kjaer'i listenin başına aldı!

Rodrigues'ten gelecek para ile Kjaer'e teklif

Habere göre Serdar Aziz ile yolların ayrılacak olması hatırlatılırken, Garry Rodrigues'den elde edilecek gelirle Simon Kjaer için teklif yapılacağı belirtildi. 

Kjaer'e Fenerbahçe'de ödenenden daha düşük bir rakam

Galatasaray'ın Sevilla'ya Fenerbahçe'ye ödenenden daha düşük bir rakam teklif edeceği vurgulanırken, 29 yaşındaki Danimarkalı stopere de yıllık 2 milyon Euro maaş verileceği öne sürüldü.

Galatasaray'dan Kjaer'e 3.5 yıllık kontrat teklifi

Habertürk't yer alan ve İspanyol basınına dayandırılan haberde ayrıca sarı-kırmızılıların Kjaer'e 3,5 yıllık sözleşme teklif edeceği kaydedildi.

Sevilla ile Kjaer için anlaşmak zor

Diğer bir yandan Galatasaray'ın Simon Kjaer'in menajeriyle üç kez görüştüğü ve anlaşmaya yakın olduğu ancak sarı-kırmızılıların Sevilla ile rakamda anlaşmasının kolay olmayacağı öne sürüldü.

Kjaer ile yeni görüşme

Haberde, Galatasaray'ın, Kjaer ile dördüncü kez görüşeceği ve daha sonra Sevilla'yı ikna etmeye çalışacağı bilgisi yer aldı.

Kjaer için canlı yayında flaş sözler

İspanyol AS Gazetesi Sevilla temsilcisi Jose Antonio Espina, Radyospor canlı yayınında Kjaer ile ilgili düşüncelerini açıkladı. 

"Kjaer Sevilla'da mutlu"

Espina, "Kjaer burada olmaktan dolayı çok mutlu. Sevilla da iyi bir pozisyonu var. Ailesi ile birlikte harika bir şehirde yaşıyorlar. Sevilla kentini çok seviyorlar ve ayrılmayı istemiyor" dedi.

"Kjaer, Sevilla'da devam etmek istiyor"

Ayrıca Espina, "Kjaer'in Ocak'ta ayrılması söz konusu değil. Galatasaray'ın Sevilla ile bağlantıya geçtiği konusunda bize bilgi gelmedi.  Böyle bir şey duymadım. Fakat sezon başında Fenerbahçe, Sevilla ile bağlantıya geçmişti. Fakat Kjaer Sevilla'da devam etmek istiyor" ifadelerini kullandı.

"İspanya'yı bırakıp neden Türkiye'ye gelsin ki?"

Öte yandan futbolcunun menajeri Simon Beck ise Fanatik'e yaptığı açıklamada, "Bu iddialar geçen sezon da çıkmıştı. Neden sürekli Kjaer hakkında bu haberler yapılıyor bilmiyorum. Kjaer burada gerçekten mutlu. Şu anda Sevilla'yla şampiyonluk mücadelesi veriyor. La Liga'da şampiyonluk için oynuyor. Dünyanın en iyi liginde... Burayı bırakıp neden Türkiye'ye gelsin ki? Bu kadar haber yapılıyor ama teklifi geçtim, bir kontak, iletişim olmadı."

Senin için hazırladığımız haberler