(ÖZET) Aston Villa - Liverpool Maç Sonucu: 1-2

Ali Bozkurt
10.05.2022 - 23:50 | Son Güncellenme: 11.05.2022 - 00:54

Premier Lig 36. haftasında Aston Villa kendi sahasında Liverpool'u konuk etti. Karşılaşma Aston Villa 1-2 Liverpool skoru ile sona erdi. İşte maç özeti ve detayları...

(ÖZET) Aston Villa - Liverpool Maç Sonucu: 1-2

AJANSSPOR HABER

Premier Lig'de şampiyonun belirlenmesi kısa süre kalan Liverpool, 3 puan önünde olan Manchester City'in takibini bırakmıyor. Klopp'un öğrencileri eski Liverpoollu Steven Gerrard'ın takımı Aston Villa'nın evine konuk oldular. Liverpool, geriye düştüğü karşılaşmayı kazanarak maç fazlasıyla Manchester City ile puan farkını eritti. İşte maça dair detaylar...

Aston Villa attı, Liverpool cevap verdi

Karşılaşmanın 3. dakikasında Luiz ile 1-0 öne geçen Aston Villa'ya 6. dakikada sahneye çıkan Matip cevap verdi ve karşılaşmayı tekrardan beraberliğe getirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca iki takımda beraverlikle soyunma odasına gitti.

Diaz - Mane A.Ş.

İlk yarının 3. dakikasında 1-0 geriye düşen Liverpool, zirve takibinde geriye düşmemek için Aston Villa'nın yarı sahasına oyunu yıktı. Ara transfer döneminde takıma katılan Diaz'ın asisti ve golcü oyuncu Mane'nin 65. dakikada Aston Villa'nın ağlarına gönderdiği topla Kırmızılılar, karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardılar.

Wolves'ten haber beklenecek

Manchester City, Premier Lig 36. haftasonda wolverhampton'un konuğu olacak. 11 Mayıs Çarşamba günü 22.45'te başlayacak karşılaşma S Sport ve S Sport Plus'tan canlı olarak yayınlacak. Liverpool, kalan 4 haftada maçlarını kazanarak Manchester City'in puan kaybı yaşamasını bekleyecek. Manchester City, kalan 5 maçında puan kaybetmemesi halinde şampiyonluğu ilan edecek. 

Senin için hazırladığımız haberler