Klopp koltuğunu bırakmıyor!

15.02.2021 - 22:15 | Son Güncellenme: 15.02.2021 - 22:39

Dış haberler... Liverpool menajeri Jürgen Klopp, hakkında çıkan ayrılık iddialarına yanıt verdi. Peki, Jürgen Klopp Liverpool'dan ayrılacak mı? Jürgen Klopp neler söyledi? Detaylar haberimizde...

Klopp koltuğunu bırakmıyor!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, takımının aldığı kötü sonuçlardan ötürü görevini bırakacağı iddia edilmişti. 

Leicester City mağlubiyetinden sonra şampiyonluk umutlarının bittiğini söyleyen Alman hocanın takımdan ayrılacağı iddiaları ortaya atıldı. Klopp, konu ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Alman çalışıtırcı için, Liverpool taraftarları Anfield Road demirlerine "Asla yalnız yürümeyeceksin Klopp" yazılı bir pankart asmıştı. Deneyimli hoca, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları Red Bull Leipzig maçı öncesinde konuya dair açıklamalar yaptı.

"Ara vermeye ihtiyacım yok"

Takımdan ayrılmak istemediğini belirten Klopp, "Pankart elbette güzel ama gereği yoktu. Şu an özel desteğe ihtiyacım olduğunu sanmıyorum ama hoşuma gitti. Yine ne söylentiler var? Kovuldum mu, istifa mı ettim? Ara vermeye ihtiyacım yok. Yapmak istediğim son şey, basın toplantısında özel konular hakkında konuşmak. Ama herkes kesinlikle zor bir dönemden geçtiğimizi biliyor ama annem üç hafta önce vefat etti. Zaten çok daha uzun bir zamandan beri devam eden bir durumdu." dedi.

"Kimsenin endişelenmesine gerek yok"

Özel hayatını işine yansıtmadığını söyleyen Alman çalıştırıcı, "53 yaşındayım, 30 yıldır futbolun içindeyim ve 20 yıldır antrenörlük yapıyorum. İşleri birbirinden ayırabilirim. Özel biriysem, özelim. Futbol ve yaptığım iş buysa, buradayım. Etrafımda olup bitenlerden etkilenmiyorum ama kimsenin benim için endişelenmesine gerek yok. Evet, çok uyumuyorum ve gözlerim böyle görünüyor. Ama her şey yolunda." ifadelerini kullandı.

"Her zaman olduğu gibi savaşacağız"

Premier Lig'deki iddialarının sürdüğünü ve her zaman olduğu gibi savaşacaklarını dile getiren deneyimli teknik adam, "Dürüst olmak gerekirse, enerji doluyum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler