Klopp, Mesut ve İlkay'a sahip çıktı: 'Tamamen saçmalık.'

18.07.2018 - 14:08 | Son Güncellenme: 18.07.2018 - 14:08

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya geldikleri için eleştiri oklarının hedefinde olan Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'a sahip çıktı.

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, eleştiri oklarının hedefinde olan Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'a sahip çıktı.

Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ın Dünya Kupası öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Londra'da bir araya gelip fotoğraf çektirmeleri Almanya'da eleştiri konusu olmuştu.

Konuyla ilgili Sport Bild dergisine konuşan Klopp, İlkay ve Mesut'u savundu: "Onların milli takımı bırakmalarını istemek tamamen saçmalık. Bu ülkenin akıllı insanları biraz tolerans talep ediyor. Diğerleri de çenelerini kapatıp oyuncuların bağlılıklarını sorgulamamalı."

Dünya Kupası öncesi Erdoğan'la poz vermeleri konusunda iyi tavsiye almadıklarına vurgu yapan Klopp, "Daha yaşlı ve tecrübeli insanlar orada onlara yardımcı olmalıydı. Şunu unutmayalım ki onlar Almanya'da yetişmiş olmalarına rağmen Türk kökenliler. Ama çoğu olayda olduğu gibi kim daha çok bağırıyorsa onun sesi daha çok duyuluyor. Fakat ben buna karşıyım" ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler