Klopp: "Ozan Kabak iyi ama onun alışık olmadığı bir oyun oynuyoruz"

14.02.2021 - 12:18 | Son Güncellenme: 14.02.2021 - 12:48

Premier Ligi haberleri... İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp, Leicester City karşısında ilk maçına çıkan milli futbolcu Ozan Kabak hakkında açıklamalarda bulundu. Klopp, "Ozan Kabak'ın çok iyi oyuncu olduğunu biliyorum" dedi. Eski futbolcu ve şu anda yorumculuk yapan Rio Ferdinand ise, Alisson ile çarpışan pozisyonda milli yıldızı savundu. İşte detaylar...

Klopp: "Ozan Kabak iyi ama onun alışık olmadığı bir oyun oynuyoruz"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'un deplasmanda Leicester City'ye 3-1 mağlup olduğu maç sonrası Merseyside ekibinin teknik direktörü Jürgen Klopp, Schalke'den sezon sonuna kadar kiralanan ve Tilkiler karşısında ilk maçına çıkan Ozan Kabak hakkında açıklamalarda bulundu. 

"Ozan Kabak'ın çok iyi oyuncu olduğunu biliyorum"

Karşılaşma sonrası konuşan Alman teknik adam, "Ozan Kabak'ın çok iyi oyuncu olduğunu biliyorum. Onun alışık olmadığı bir tarzda oynuyoruz. 2. golde bir hata oldu. Alisson Becker kalesini terk etmeyi sever. Bu tarz hatalar genelde hazırlık maçlarında yapılır. Bağırmamız gereken bir pozisyon ve kimsenin bağırdığını duymadım. 

"Yediğimiz son 2 golü sevmedim"

Yediğimiz son 2 golü sevmedim. Bunu kabul edemem. Daha farklı reaksiyon vermeliydik. İlk golü Leicester attı, goller hediye ettik. Bu durumu hiç sevmedim. Bu ne kadar zorlu bir durumda olduğumuzu gösteriyor" şeklinde konuştu. 

Ferdinan, Ozan'ı savundu

BT Sport'ta yorumculuk yapan eski savunma oyuncusu Rio Ferdinand da, Ozan Kabak ile Alisson arasında yaşanan ve Vardy'nin golü ile sonuçlanan pozisyonda milli futbolcuyu savundu.

"Ozan Kabak'a seslenmesi gerekiyordu"

Ferdinan, "Alisson'un o pozisyonda durumu kontrol etmesi gerekiyordu. Bir iletişim ekskikliği oldu orada. Ozan Kabak'a seslenmesi gerekiyordu. Küçük ayrıntılar size puanlar kazandırır. Uzun vadede büyük yarar sağlar" ifadelerini kullandı. 

4. sırada

Öte yandan son şampiyon Liverpool 24 maç sonunda topladığı 40 puanla 4. sırada yer alıyor.

Maç sonrası Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak bir araya geldi. Söyüncü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ozan kardeşim" ifadelerini kullandı. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler