Liverpool menajeri Jürgen Klopp resti çekti: Hükmen galibiyet isteriz!

22.08.2022 - 15:52 | Son Güncellenme: 22.08.2022 - 16:01

Premier Lig'in 3. haftasında bu akşam Manchester United'a konuk olacak olan Liverpool'da menajer Jürgen Klopp'tan flaş bir çıkış geldi.

Liverpool menajeri Jürgen Klopp resti çekti: Hükmen galibiyet isteriz!

Hüseyin Özkök - AJANSSPOR

Bu akşam Premier Lig'de oynanacak Manchester United-Liverpool karşılaşması, yeni teknik direktörü Eric ten Haag yönetiminde ligin ilk iki haftasını puansız geçen Kırmızı Şeytanlar için daha da önemli hale geldi.

 

Diğer yandan Liverpool'un son üç karşılaşmayı 13 gol atarak farklı skorla kazanması aralarında sadece 40 km bulunan iki şehrin takımının arasındaki ezeli rekabet açısından da United'ı daha da zora sokuyor. 

Manchester United'ın başı taraftarlarla dertte

Bu dev karşılaşma öncesinde ev sahibi kulübün başı taraftarlarıyla da dertte. 2020/21 sezonunda 2 Mayıs 2021 günü Old Trafford'da iki takım arasında pandemi nedeniyle seyircisiz oynanması gereken Premier Lig karşılaşması, Manchester United'ın sahibi Glazer ailesini istemeyen 200 kişilik bir taraftar grubu tarafından Old Trafford Stadı'nın işgal edilmesi ve güvenlik gerekçesiyle ertelenmişti. 13 Mayıs günü oynanan erteleme maçını ise Liverpool 4-2 kazanmıştı. 

Bugün de protesto olabilir

İki takım arasında bu akşam Old Trafford'da oynanacak dev karşılaşma öncesinde de bir grup Manchester United taraftarın yine Glazer ailesini protestoya hazırlandıkları haberleri gelmeye başladı.

Klopp resti çekti 

Bu konuda bir açıklama yapan Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, "Geçen defa hiçbir dahlimiz yokken maç ertelendi. Ancak bu defa aynı durumda maçın ertelenmesine razı değiliz. Eğer maç ertelenirse bu Manchester United'ın kendi sorunudur ve biz sezonun en sıkışık zamanlarında erteleme maçı oynamak istemiyoruz. Böyle durumlarda diğer takım hükmen galip ilan edilmeli" diyerek olayı başka bir boyuta taşıdı.

İlgini Çekebilir
Liverpool'un yeni transferi rakibine kafa attı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler