Klopp, WhatsApp mesajını açıkladı! 7-2'den sonra...

15.10.2020 - 18:13 | Son Güncellenme: 15.10.2020 - 18:23

Son dakika haberleri... Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, 7-2'lik Aston Villa mağlubiyetinden sonra futbolcularına yolladığı WhatsApp mesajını açıkladı. İşte detaylar...

Klopp, WhatsApp mesajını açıkladı! 7-2'den sonra...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngiltere Premier Lig'in 4. hafta maçında Aston Villa, sahasında son şampiyon Liverpool'u 7-2 mağlup etmeyi başararak dünya futbol gündemini sarsmıştı.

Takımı farkla gerideyken saha kenarından Jürgen Klopp'un çaresiz görüntüsü ise defalarca kameralara yansımıştı.

WhatsApp mesajını açıkladı

Alman teknik adam, maçtan sonra futbolcularına yazdığı uzun WhatsApp mesajını açıkladı.

BBC'ye konuşan Klopp, "Maçın olduğu gece, kuşkusuz hayatımın en iyi gecelerinden biri değildi. Sabah uyandım ve oyuncularımla hemen konuşmam gerekiyordu ancak onlar yakın çevremde değildi. Ben de onlara uzun bir WhatsApp mesajı yolladım." dedi.

"Toparlamak için zamanımız var."

Oyuncularına yazdığı mesaj özetleyen Jürgen Klopp, "Attığım mesaj yaşananlar hakkındaki düşüncelerimden ibaretti. Onlara 'Maç kaybetmek? Hadi ama, bu sizin yapmaya çalıştığınızın tam tersi. Peki 7-2 kaybetmek? Tabii ki de durumu daha kötü yapıyor. Ancak bazen böyle şeyler iyi gelir. Bu mağlubiyetin bize iyi geldiğini göstermeliyiz. Everton maçı bunu göstermek için önemli bir fırsat' dedim." ifadelerini kullandı.

17 Ekim Cumartesi günü Liverpool, ezeli rakibi Everton ile Merseyside derbisinde karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye'de S Sport ekranlarından canlı izlenecek.

Senin için hazırladığımız haberler