Liverpool'da Jürgen Klopp Erling Haaland Transferi İçin Konuştu

Akın Ungan
06.04.2022 - 17:19 | Son Güncellenme: 06.04.2022 - 17:30

Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp, Borussia Dortmund yıldızı Erling Haaland transferi hakkında konuştu. Haaland, Liverpool'a gidecek mi? İşte detaylar.

Liverpool'da Jürgen Klopp Erling Haaland Transferi İçin Konuştu

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un genç yıldızı Erling Haaland, transferde en çok konuşulan isimlerin başında bulunuyor. Manchester City, Real Madrid, Barcelona gibi dünya devlerini peşine takan futbolcu için Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp açıklama yaptı.

"Söylenen rakamlar çılgınca"

Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un, Borussia Dortmund'tan Erling Haaland'ı transfer etme ihtimalini değerlendiren Klopp, "Erling Haaland için söylenen rakamlar çılgınca. Bizim bu transferi gerçekleştirme ihtimalimiz yok, sıfır şans." ifadelerini kullandı.

Avrupa peşinde

Real Madrid, Barcelona, Manchester City ve Manchester United gibi dünya devlerinin transfer etmek istediği Erling Haaland'ın, City patronu Pep Guardiola ile çalışmak istediği bilinirken, tercihini hangi kulüpten yana kullanacağı ise merak konusu.

İlgini Çekebilir
Erling Haaland'ın transfer olacağı takım kesinleşiyor
Habere Git

24 maç, 23 gol

Bu sezon Borussia Dortmund forması ile 24 karşılaşmada görev alan 21 yaşındaki Erling Haaland, 23 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Norveçli forvet, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası vererek, skora asist katkısında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler