Jürgen Klopp'tan sert çıkış: Kapayın çenenizi!

27.07.2018 - 11:05 | Son Güncellenme: 27.07.2018 - 14:07

Jürgen Klopp'tan sert çıkış: Kapayın çenenizi!

Mesut Özil, yakın zamanda Almanya Milli Takımı'na veda etti. Almanya'da adeta topa tutulan Türk asıllı iki milli yıldız İlkay Gündoğan ve Mesut Özil, ünlü bir Alman futbol adamından büyük destek gördü. İşte detaylar...

Klopp sert tepki gösterdi

Liverpool'un Alman Hocası Jurgen Kloop, Mesut Özil ve İlkay Gündoğan’a yönelik eleştirilere sert tepki gösterdi...

"Çözüm üretilmeliydi"

Kloop, “İnsanlardan her şeyi yüzde yüz mükemmel yapmasını bekleyemezsiniz. İki oyuncunun ailelerinin yüzde 50-60’ı hala Türkiye’de yaşıyor ve bu gençlerin köklerinin Türk olduğu unutuluyor. Onlarla uğraşmak yerine çeneler kapatılıp çözüm üretilmeliydi” diye konuştu.

Klopp mesajı yolladı

Mesut’un Almanya Milli Takımı’nı bırakmasını isteyen federasyon başkanı Reinhard Grindel ve Futbol Direktörü Bieroff’a da mesaj yollayan Klopp şöyle konuştu:

- Tolerans ve olayların kapatılması için çaba gösterilmeli. Oyuncuların takımı bırakması konusunda saçma sapan tartışmalar yapılıyor.
- Bu ülkenin zeki insanları hoşgörü talep ediyor. Diğerleri de susmalı, gençleri sorgulamamalı. İkisinin de Almanya’da büyümesine rağmen kökleri Türkiye’de. Her zamanki gibi yazık ki bağıran kişi, en çok duyulan kişi oluyor. (Akşam)
Senin için hazırladığımız haberler