Klopp'un gözdesiydi, Denizlispor'a transfer oldu! İlk sözler...

18.09.2020 - 15:51 | Son Güncellenme: 18.09.2020 - 15:53

Bu sezon ligde rahat bir konumda olmak isteyen Denizlispor, savunma hattına deneyimli bir oyuncuyu kattı. Neven Subotic, Denizlispor ile anlaşmaya vardı. Transferle ilgili detaylar..

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor, kadrosunda bir defans oyuncusunu kattı. Denizlispor, son olarak Union Berlin’de forma giyen Sırp defans oyuncusu Neven Subotic’i renklerine bağladı. Alman vatandaşlığı da bulunan futbolcunun sözleşme şartları hakkında ise resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Jürgen Klopp’un gözdesiydi, şimdi Denizlispor’da

Denizlispor’un sosyal medya hesabından bir video ile futbolcunun transferi duyuruldu. Tecrübeli defans oyuncusu, Mainz’da Alman teknik adam Jürgen Klopp ile birlikte çalışmış, şimdilerde Liverpool’da görev yapan teknik adam Dortmund’a gidince oraya transfer olmuştu.

Fenerbahçe ile de transferde anıldı

Uzun yıllar Dortmund forması giyen Subotic, daha önce Fenerbahçe’nin de transfer gündemine gelen isimlerden biriydi. Subotic geçen sezon 23 maçta 1 gol attı. Futbolcu, Saint Etienne ve Köln’de de oynamıştı.

Subotic: “5 yıl önce buraya geleceğimi hayal bize edemezdim”

Subotic, kendisi için düzenlenen imza töreninde transferine ilişkin açıklamalar yaptı. Subotic, 5 yıl önce Denizlispor'a gelip futbol oynayacağını hayal bile etmediğini söyledi. Subotic, "Buraya gelmemin hikayesi tabii ki benim için değerli bir hikaye. İkinci kez Denizli’ye geliyorum. Türkiye’de oynamış arkadaşlarımla konuştum. Onlar da gelmeden tereddüt ediyordu. Geldikten sonra farklı düşündüler. Buraya geldim ve takımı tanıdım. Ben 5 sene hayal bile edemiyordum. Denizlispor’a geleceğim diye hayal bile etmiyordum. Bugün buradayım ve mutluyum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler