Kobe Bryant'ın eşi davayı kazandı: 29 milyon dolar!

Eren Tuncay
02.03.2023 - 09:39 | Son Güncellenme: 02.03.2023 - 09:43

Kızıyla helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant'ın kaza sonrası fotoğraflarının yayınlanmasına dava açan eşi Vanessa Bryant davayı kazandı.

Kobe Bryant'ın eşi davayı kazandı: 29 milyon dolar!

AJANSSPOR - HABER

2020 yılında NBA efsanesi Kobe Bryant, kızı Gianna Bryant ile yaşadıkları helikopter kazası sonucunda hayatını kaybetmişti. Helikopter kazasından çekilen fotoğraflara dava açan eşi Vanessa Bryant dava açmıştı.

Dava sonucu belli oldu

ESPN'in haberine göre Vanessa Bryant, eşi Kobe Bryant ve kızı Gianna Bryant'ın yaşadığı helikopter kazasının fotoğraflarını paylaşan Los Angeles Polis Teşkilatı üyelerine açtığı 28.8 milyon dolarlık davayı kazandı.

Hatıra sakladık dediler!

Kobe Bryant ve Gianna Bryant'ın kaza sonrası anlarını çeken kurtarma ekipleri, oyuncu ve kızının fotoğraflarını 'hatıra olarak' saklamak için çektiklerini söylemişlerdi.

İlgini Çekebilir
Kobe Bryant'ın ölümünün ardından 3 yıl geçti
Habere Git

Vanessa Bryant mücadele verdi

Dava sonrası Bryant'ın avukatları, “Vanessa Bryant, eşi ve kızı için mücadele verdi. Vanessa, benzer saygısızlıkla karşılaşan toplumdaki herkes için savaştı ve kazandı. Bu davadaki zaferimizin bu tür bir olayın yaşanmasına engel olacağını umuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kobe Bryant ve basketbol kariyeri

NBA tarihinin efsane oyuncuları arasında yer alan Kobe Bryant, 20 sezon boyunca Los Angeles Lakers forması giymişti. Kariyerinde 5 şampiyonluk yaşayan basketbolcu 2 finaller MVP'si, 1 normal sezon MVP'si olurken 18 kere All-Star seçilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler