Kobe için Ajansspor'a özel konuştular

27.01.2020 - 20:04 | Son Güncellenme: 27.01.2020 - 17:14

Kobe için Ajansspor'a özel konuştular

Kobe Bryant'ın geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybetmesi, tüm basketbol camiasını derinden sarstı. Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Ömer Onan, Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini ve Fenerbahçe Beko Takım Menajeri Cenk Renda, bugün düzenlenen Solgar Vitamin Türkiye Kupası kura çekimi öncesinde, Kobe Bryant'ın vefatı ile ilgili Ajansspor'a özel açıklamalarda bulundu. 

"AYNI YAŞTAYDIK"

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Ömer Onan, Kobe Bryant'ın genç yaşta hayata veda etmesine değindi. Çok üzgün olduğunu belirten Ömer Onan, "Çok büyük bir oyuncuydu. Basketbol adına çok şeyler yaptı. En önemlisi de, çoğu genç oyuncuya ilham veren bir kişilikti. Aynı yaştaydık. Herkesi üzdü. Çok trajik... Duyunca şok olduk." şeklinde konuştu. 

"ÖZEL BİR İNSANDI"

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini, Kobe'nin erken vedası hakkında "Bu oyunu en iyi oynayan bir oyuncuyu kaybettik. Ayrıca, oyuna çok büyük bir etkisi olan, dünyada birçok genç insanın hayatına dokunan özel bir insandı. Basketbol camiası için çok üzücü bir gün." ifadelerini kullandı.

"NBA'e daha çok şeyler katacaktı..."

Fenerbahçe Beko Takım Menajeri Cenk Renda ise, Kobe Bryant'ın vefatından dolayı üzgün olduğunu şu ifadelerle belirtti:

"Tüm basketbol ailesinin, dünyanın başı sağolsun. Çok genç yaşta bir efsaneyi kaybettik. Bence NBA'e daha çok şeyler katacaktı; buna inanıyordum. İdari yönden belki de koçluk yönünden... Önünde daha çok yıllar vardı. Fakat söyleyecek bir şey bulamıyorum. Tekrardan Lakers ve basketbol camiasının başı sağolsun."

Senin için hazırladığımız haberler