Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus'un Brezilya'ya Döneceği İddiaları Asılsız Çıktı

Burak Alaca
13.03.2023 - 22:34 | Son Güncellenme: 13.03.2023 - 23:03

Vole+ YouTube kanalından Onur Tuğrul Adı Brezilya'ya döneceği yönünde iddialara karışan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un durumunu açıklığa kavuşturdu.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus'un Brezilya'ya Döneceği İddiaları Asılsız Çıktı

AJANSSPOR-HABER

Geçtiğimiz günlerde Brezilyalı gazeteci Gabriel Reis, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un kendisine gönderidği bir ses kaydını paylaşmıştı. Paylaşımın ardından Portekizli çalıştırıcının sezon sonunda Brezilya'ya geri döneceği yönünde spekülasyonlar ortaya çıkmıştı.

Konuşma restoran üzerineydi

Vole+ Youtube kanalından Onur Tuğrul kulübe yakın kaynaklardan aldığı bilgilerle konuya ilişkin “Diyolar ki Ali Koç ve Jesus’un ilk görüştüğünde ortaya çıkan fotoğraftaki restoran hocanın çok sevdiği bir restoran. Bu röportajı yapan gazeteci Portekiz’de o restoran’a gidiyor mekanın sahibi ile konuşuyor, onun üzerine hocayı arıyorlar. Biz o restorandayız, geliyor musunuz gelmiyor musunuz diyolar. Hoca onun üstüne söylemiş ‘Mayıs’ta lig bitiyor, ondan sonra gelirim beni bekleyin’ diyor.” yorumunu yaptı.

"Fenerbahçe ile hedeflerimin peşindeyim"

Röportaj ortaya çıktıktan sonra kulüp yetkililerinin Jorge Jesus ile konuştuğunu vurgulayan Tuğrul "Röportaj ortaya çıkınca kulüpten birçok kişi Jorge Jesus'a soruyor 'Hocam nedir bu işin aslı' diye. Başkanla aralarında bir konuşma geçti mi diye de sordum kulüp kaynaklarına, dediler ki hocanın başkana da ifade ettiği 'Bu konunun çarpıtılması beni çok üzdü. Ben zaten şu an Fenerbahçe ile sene sonuna kadar bir hedef peşindeyim. Hatta hedefler peşindeyim. Mayıs ayına kadar buradayım, zaten benim kariyerime, profesyonelliğime bakarsanız böyle bir şey söylemeyeceğimiz tahmin etmeniz gerekir, öyle bir şey düşünülürse bu beni çok üzer.' diyor.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus suskunluğunu bozdu: "Ayrılığı..."
Habere Git

"Hoca kapı kapatmış değil"

Jorge Jesus'un sözleşme uzatıp uzatmayacağı konusunda konuşan Onur Tuğrul "Kulüp kaynaklarına şunu da sordum. Peki hoca Fenerbahçe yönetimine sözleşme imzalamayacağına dair bir söz söyledi mi, artık o konu kapandı mı? Hayır öyle bir şey yaşanmadı dediler. Hoca sözleşmesi ile ilgili bir kapı kapatmış deği." dedi

Ses kaydında ne demişti?

Gazeteci Gabriel Reis'e attığı ses kaydında Jorge Jesus "Türkiye'de hava çok soğuk ve uyum sağlamakta zorluk çekiyorum. İşler istediğim gibi gitmiyor. Mayıs ayına kadar beni beklemeniz gerekiyor. Şimdilik hepinizi kucaklıyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler