Adana Demirspor Maçı Sonrası Uğur Dündar ve Ali Koç'tan Tarihi Sözler

04.02.2023 - 10:42 | Son Güncellenme: 04.02.2023 - 14:21

Fenerbahçe'de Ali Koç ve Uğur Dündar, hakem Ali Palabıyık'ın Adana Demirspor maçındaki yönetimi sonrası Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor Maçı Sonrası Uğur Dündar ve Ali Koç'tan Tarihi Sözler

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Ali Palabıyık'ın Adana Demirspor maçındaki yönetimi sonrası olağanüstü toplantı yapma kararı aldı. Ali Palabıyık'ın maçın önüne geçen yönetiminin ardından Fenerbahçe'nin olağanüstü toplantısından çıkacak kararlar merak konusu. İşte toplantıda anbean yaşananlar...

Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı. Düzenlenen toplantıya Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, yönetim kurulu üyeleri ve yüksek divan kurulu üyeleri katılım gösterdi. Yüksek divan kurulu üyelerinin yoğun katılım gösterdiği görüldü.

Uğur Dündar: "Bunun nedenlerini çok düşündüm"

İlk olarak söz alan Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulunu Başkanı Uğur Dündar, şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe'nin operasyona tabii tutularak 3 puanımızın gasp edilmesi her Fenerbahçeli gibi benim yüreğimde de isyan duyguları oluşturdu. Bunun nedenlerini çok düşündüm. Bana göre neden ortada, 3 Temmuz'da Fenerbahçe'miz hangi nedenle kumpasa hedef olduysa bu sezon başlangıcından beri çeşitli girişimlerle puanlarımız gasp edilmeye başlandı ve Fenerbahçe hedef tahtasına oturtuldu.

"Fenerbahçe'yi durdurmaya çalışıyorlar"

Fenerbahçe dendiğinde akla Cumhuriyet ve Atatürk gelir. Futyol sisteminin içinde 3 Temmuz'daki bazı kalıntılar, Cumhuriyetin 100. yılında Atatürk'ün Cumhuriyeet'in Fener'ini yaymasını ve şampiyonluk parıltısının tüm Türkiye'ye yayılmasını istemiyorlar. Bu yüzden Fenerbahçe'yi durdurmaya çalışıyorlar. Takımımız sezon başından beri en heyecan verici futbolunu sergilediği bir geceyi yaşadık.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe taraftara seslendi, rakipleri hedef aldı! "Algıları bitmiyor"
Habere Git

"Yönetimimizin arkasında durmalıyız"

Yönetimimizin arkasında her zamankinden daha fazla durmalıyız. Ya bütün olacağız ya da hedef tahtasının ortasında durup çeşitli saldırılara uğrayacağız. 3 Temmuz'da ne yaptıysak bugünden itibaren de aynı gücü göstermeliyiz.

"Provokasyonlardan uzak durmalıyız"

"Çeşitli provokasyon yapmak isteyecekler. Ülkemizin seçim sürecine girdiği için bu provokasyonlardan uzak durmalıyız. Bugün başkanımız Ali Koç tarihi bir konuşma yapacak. Uğradığımız haksızlıkları hiç kimsenin itiraz edemeyeceği şekilde açıklayacak."

"Fenerbahçe'mizin şampiyon olmasını engelleyemeyecek"

Bütün kumpaslara, puanlarımızı gasp etme çabalarına, açık açık yapılan bilinçli operasyonlara, Fenerbahçe'ye karşı her türlü girişime rağmen hiçbir güç Cumhuriyetin 100.yılında Fenerbahçe'mizin şampiyon olmasını engelleyemeyecek. Yeter ki buna inanalım. Tribünlerimizde tek sesle Fenerbahçe'mizin arkasında duralım.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Atilla Karaoğlan paylaşımına Beşiktaş'tan flaş yanıt!
Habere Git

Burak Kızılhan: "Fenerbahçe yarıştan koparılıyor"

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan ise kürsüye gelerek şu ifadeleri kullandı:

"Bugün bizim için farklı bir gün. Tüm gündemlerden bağımsız bir yüksek divan kurulu toplantısı gerçekleştireceğiz. Heves dolu çalışma sürecimiz vardı. Fakat perçembe günü Adana'da yaşananlar, bizi tüm bu odaklardan uzaklaştırdı. Fenerbahçe'nin Türk sporu adına konuşma günü değil. Bugün Fenerbahçe'nin yarıştan koparılmak için nelere maruz kaldığını konuşma günü. Fenerbahçe'ye her Ocak, Şubat ayında yapıldığı gibi bilerek yarıştan koparılması adına yapılanı bir kez daha gördük.

"Başkan ve yöneticilerimiz hapse atıldı, biz geri adım atmadık"

Perşembe akşamı yaşananlar Fenerbahçe'ye saldırı niteliğindeydi. 11-12 yılda yapılanlara rapmen yatırım yapmaktan, Türk sporuna katkı sağlamaktan vazgeçmedik. FETÖ kulübümüze kumpas kurmaya çalıştı. Fenerbahçe'yi ele geçirip Fener'i söndürerek ülkeye mesaj vermek istendi. Devletin kılcal damarına sızarak hakim, polis, savcıları saldırdı. Başkan ve yöneticilerimiz hapse atıldı, biz geri adım atmadık. Otobüsümüze ölmemiz için kurşun sıkıldı. Tüm bunları Fenerbahçeliler dışında kimse sorgulamadı. Bazı kesimlerin bizimle mücadelesi ve savaşları son bulmadı. Biz ise kuruluş amacımızdan ilke ve değerlerimizden vazgeçmedik. Cuhmuriyete sımsıkı bağlı olarak mücadelemize devam ettik.

"Kırgınlıkları bir kenara bırakın"

Anlık çıkarlar ve menfaatler için Türk futbolunu bitirme noktasına getirdiler. Doymadınız mı, bu düşmanlık ne için? Bugün bu kürsüde yapılması gerekenleri, sizlerin neler istediğinizi duymak ve karar almak istiyoruz. Önce sizi dinleyeceğiz, sonra kenetlenip gerekli adımları atacağız. Kurulduğu günden beri hakkını sadece büyük mücadele ile elde etmiş bu kulübün karşısında sadece sizin desteğinize ihtiyacı var. Kırgınlıkları bir kenara bırakın. İyilik ve doğruluk kazanacaksa inanın bunu Fenerbahçe başaracak.

Uğur Dündar: "Ali Palabıyık ve tüm ekibi hakkında bulundular"

Öte yandan tekrar söz alan Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulunu Başkanı Uğur Dündar, "Ali Palabıyık ve tüm ekibi hakkında Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundular. Ali Palabıyık'a çağrıda bulunmak istiyorum. Hukuki süreç nasıl devam eder bilmiyorum ama Fenerbahçe camiasından özür dilemeli ve düdüğünüz asmalıdır. Tüm Fenerbahçeli avukatların ellerinden geleni yapacağından en ufak bir şüphe duymuyoruz." dedi.

"Siyaset dibine kadar girmiş durumda"

Fenerbahçe kongre üyelerinden Yavuz Kayral, toplantıda büyük alkış alan bir konuşma yaptı. Kayral, siyasetin futbolun dibine kadar girdiğini söyledi. Kayral, "42 yıldır bu kürsüye ilk defa çıkıyorum. Bıçak kemiğe dayandı denir, artık bıçak kemiğe dayanmadı, kemiği kesti artık. Ben yıllar önce bir tiyatro oynanıyor dedim ama şimdi yeni yeni fark ediyor insanlar. Hiçbir şeyin değişeceğini düşünmüyorum. Bugün Türkiye'yi yöneten sistem ve durum buna müsait değil. Çünkü amiyane tabirle siyaset bu işin dibine kadar girmiş durumda. Ankara'da dönen bütün dümenleri biliyorum" dedi.

"Sebebi cumhuriyete bağlılığımızdır"

Kayral, diğer tüm kulüplerin ele geçirildiğini savunarak, "Tüm bu olanların sebebi ulu önderimiz ve cumhuriyete bağlılığımızdır. Herkes neyin ne olduğunu biliyor, dile getirilmiyor. Başkan ilk gelince dedim. Liverpool'un en iyi 5 oyuncusunu getirin. Klopp'u getirin. Bizi yine şampiyon yapmazlar dedim" diye konuştu.

"Yeni bir terör örgütü mü kurdunuz?"

Kayral'dan sonra kürsüye gelen bir başka üye Ahmet Bulut da çarpıcı bir konuşma yaptı. Başkan Ali Koç'tan artık çok farklı bir tepki vermesini isteyen Bulut, "Biz bir terör örgütünü devirdik. Yeni bir örgüt kurdunuz da haberimiz mi yok? Onu da deviririz. Kimsiniz siz? Başkanım artık yeter. Bugün farklı bir şey söyleyin, biz de arkanızdan gidelim" diye konuştu 

Ali Koç'tan Dursun Özbek'e teşekkür

Kürsüyü alkışlarla gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, ilk olarak kayak yaparken düşüp yaralanan oğlu Kerim Rahmi Koç için kendisine iletilen mesajlara teşekkür ederek konuşmaya başladı.


Koç, "Sayın Dursun Özbek'e teşekkür ediyorum. Oğlum için geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Arayan, mesaj atan herkese teşekkür ediyorum. Oğlum sadece bileğini kırdı. Durumu iyi. Perşembe ameliyat oldu, dün maça geldi. Destekleriniz için teşekkür ederim."

"En çok kırmızı alan takımız"

Konuşmasına devam eden Ali Koç, şu ifadeleri kullandı:

"Şu an bir dönüm noktasındayız ve hep beraber doğru kararları vermek zorundayız. Bugün bir maçı konuşacağız ama sadece bu maçı konuşmayacağız. Bu maç bardağı taşıran son damlaydı. Şampiyonluk adayları arasında en çok kırmızı alan takımız. Ne yönetim, ne hoca sesini çıkarmadı.

"Bu kadar fazla hatanın olduğu başka bir maç yoktu"

Bize yapılan operasyon şubat ayında yapılıyor. Ersun Yanal döneminde şampiyonluğun en büyük adayıyız. Ondan sonra 7 maçta 21 puanın 18'ini kaybediyoruz. Bu hayatın olağan akışına bile aykırı. Önümüzde 2 yol var. İkisini de yönetim olarak oyladık. Karar 11-3 çıktı. Bu yollardan birazdan bahsedeceğiz. Bir 90 dakikalık maçta hakemin, yardımcı hakemlerin hatta VAR'ın maçın sonucunu etkileyecek bu kadar fazla hatanın olduğu başka bir maç yoktur ve ne hikmetse hepsi Fenerbahçe aleyhine gerçekleşmiştir.

"Mert Hakan'ın golü bize göre, yüzde yüz gol"

Geçtiğimiz haftanın hakem atamalarını eski MHK yapmıştır. Bizden sonrası tufandır mantığıyla bizim maça atanmaması gereken kişi en kritik maça atanmıştır. İyi ki bu MHK gitmiştir. Mert Hakan'ın golü bize göre, yüzde yüz gol. Yok ele çarpmış, şöyle olmuş. Velev ki Mert Hakan'ın eline değiyor. VAR görüyor, ne hikmetse sonrakini görmüyor. Görmek istemiyorlar. Ne garip ki bu pozisyonda bir tane rakip oyuncu itiraz etmiyor.

"Bu maçta yaşananlar olacak iş değil"

Ndiaye'ye diye bir oyuncu var. Bu oyuncuya hakem olağanüstü bir tahammül gösterdiği için atılması gereken maçı atılmadan tamamladı. Normal şartlarda yaptığı ihlallerden dolayı maçı bitirmesi söz konusu bile değildi. Bu maçta yaşananlar olacak iş değil. Düşünsenize bu maçta yaşananlar malum rakibimizde yaşansaydı neler olurdu?

"Kimse kart görmeden bitirdi"

Onyekuru'nun Altay'a yaptığı net sarı karttır. Aslında rakibimiz bu maçın ilk yarısını 9 kişi bitirmesi gerekirdi. 9 kişi bitirmesi gereken maçı kimse kart görmeden bitirdi.

"Burada yaşananlar bir hakem hatası değildir"

Miha Zajc’ın son dakika pozisyonu, yarı penaltı noktası. Ama vermiyor, vermiyor değil; veremiyor! Belhanda zıplıyor, topa müdahalesi bile yok. Direkt olarak Samet'i düşürüyor. Daha pozisyon bitmeden hakem devam diyor. Burada yaşananlar bir hakem hatası değildir.

"Bunlar hakem hatası değildir"

1 pozisyon değil ki, 2 değil ki, 3 değil ki, 4 değil ki... Hepsi bir maçta yaşanıyor bunların. Hakem 17 numaraya tahammül gösteriyor. Bir sarı kart gösterse oyuncu aklını başına alacak. Bunlar hakem hatası değildir. 'Ya Fenerbahçe son dakikada gol atarsa' içgüdüsüyle vermiyor faulü. Fenerbahçe 3 puan alır içgüdüsü var.

"Baksanıza ne kadar büyük keyifle yaptı"

Ligimizin en centilmen hocalarından Jorge Jesus'a sorduk ne dedin hocam diye ? 'Faul, faul, içeride de değil dışarıda. Neden faulü vermiyorsun?' dedim diyor. Çat kırmızı kart. Baksanıza ne kadar büyük keyifle yaptı. Bu arkadaş emekli olduğunda özgeçmişine ben Jorge Jesus'u attım yazacak.

Biz yalandan adalet istemiyoruz. Herkese uygulanacak gerçek bir adalet bizim için yeterli.

Ali Koç'tan Levent Tüzemen açıklaması

Artık ciğerini bildiğimiz bazı medya mensupları 'Fenerbahçe mağduru oynuyor' diye yazmaya başlamıştır. Levent Tüzemen diye bir adam var. Pardon, bir basın mensubu var. Bunun mesleğini icra etme şekli kayıtsız şartsız objektif olmadan, bir takımın çıkarları için hizmet eden 5-6 isimden biridir.

"Kafanız ne kadar basar bilmiyorum"

Bugün, 'Siz Ali Palabıyık'ı destekliyordunuz, ne oldu?' falan yazmış. Biz öyle değiliz Sayın Tüzemen. Kafanız ne kadar basar bilmiyorum ama... Ben o konuşmada Ali Palabıyık ve Yasin Kol için konuştum. Alanya maçında iki takım içinde hatalı kararlar verip, aylarca maç alamadı. Böyle uzun cezalar verince diğer bütün hakemlerin performansı etkileniyor. İnşallah kafasına girer bu konu.

"Hiç konuşmayan kulüp şimdi uyandı"

Bir şampiyonluk rakibimiz dün gece uyandı. Ortalığa mesajlar atıyorlar. Biz ilgileyle zevkle ilgilendik. Biz cevap vermedikçe daha da delirdiler. Hiç konuşmayan bu kulüp bu sefer benim sesimi kullanarak bir video hazırladı. Ben çok komik buluyorum. Hiç konuşmayan kulüp şimdi uyandı.

"Gelin televizyonda tartışalım dedik"

8 Mart'ta bir grubu temizleyip, kendi istedikleri hakemleri getireceklerdi. Bütün hakem sınavlarını o dönem kaldırdılar. Biz böyle saçmalık olur mu diyerek bunu engelledik. Gelin televizyonda tartışalım dedik. Madem inanıyorsunuz, algı yapıyorsunuz. Neden gelmiyorsunuz?

"Ali Koç bir kere bile bizimle gelmedi"

O camianın şimdi pompaladıkları şey, 'Bitirmeyiz' lafını 'Ya ben onu yanlışlıkla söyledim' lafı defalarca pişiriliyor. Bizim bir tane yüzümüz var, özelde de umumide de aynı. Bitirtmeyiz, etmeyiz falan. Biz böyle olur muyuz, hayır. Biz öyle bir kulüp değiliz. Kulüpler Birliği Başkanı sıfatıyla Ali Koç devamlı federasyonda. Son toplantıda başkan kendi açıkladı. ''Ali Koç bir kere bile bizimle gelmedi'' diye.

"Yalan söylemek, iftira atmak"

Ben Amerika'dayken haber çıktı. Ali Koç yine TFF'de. Sonra geri döndüm. Bu sefer Ali Koç ve TFF İngiltere'de. Ben o gün Fenerbahçe'nin maçındaydım. Yalan söylemek, iftira atmak o kadar kolay oldu ki artık doğru söyleyen doğrusunu ispat etmek zorunda. Evde de değilim. Maçtayım. Bunlar 2 ay bunu pişirdiler. Son olarak resmi ağızdan benim tek başıma federasyon ziyaretimin sakınca olacağını dile getirdiler.

"Çözümle gittik"

"En kısa zamanda, ivedilikle VAR'ı Türk hakemlerinden kurtarmalıyız. Dün bunu söylemeye gittik, ağlamaya gitmedik. Çözümle gittik. Gelecek sezon yarı-otomatik ofsayt sistemi de gelecek. En kısa zamanda yabancı VAR hakemleri Türk futboluna getirilmelidir. VAR olmazsa olmazdır. Fakat Fenerbahçe'ye kullanıldığı gibi kullanıldığı zaman futbol için bir canavardır."

"Doğru kullanıldığı zaman da fayda sağlayacaktır"

Yapay zeka atamaları... Prensipte destekliyoruz. Ama bu mükemmel çalışana kadar birkaç sezon geçecektir. Doğru kullanıldığı zaman da fayda sağlayacaktır. Artık hakem işleri bir kişinin iki dudağı arasında olmamalıdır.

"Bence haksızlıktı"

Esas suçludan biri Koray Gençlerler olabilir. Kim bu adam? 2 sene evvel lider gidiyorduk, Konyaspor maçında Pelkas harika bir gol atmıştı. Ağzımız açık kalmıştı. Gole sevinirken, eli icat eden ve pozisyonu iptal eden VAR'daki hakem. Sıradaki maça Serkan Çimen atandı. 2 kere açıklama yaptığımız hakem. Atilla Karaoğlan... Sivas maçının yanında eşantiyon olarak verdiler o kayıtları da. Bence haksızlıktı. Erkan Özdamar'ı kurtarmak için verdiler Beşiktaş maçını.

"Böyle saçmalık olur mu"

Bu sene yine Konyaspor maçı. Valencia aptalca bir hareket yapıyor ama hakem görmüyor. Bana göre sarı kartla cezalandırılabilir. VAR'da yine Koray Gençerler.

Erkan Özdamar ve Atilla Karaoğlan'a uzun süre görev verilmeyeceği söylendi ama 6 hafta sonra görev aldılar. Bu mu uzun süre? Hele Özdamar... Gevşeklik, amatörce maçı katleden adama 6 hafta ceza veriyorlar. Böyle saçmalık olur mu? Değiştirin sistemi kardeşim.

Atilla Karaoğlan şimdi ben bu adamla neden aynı cezayı aldım diyecek. Bizim maça veriyorlar. Şaka gibi ya, böyle saçmalık olur mu ya.

"Derbiye atayacak hakemimiz yok"

Böyle tesadüf görülmedi. Süper ligde bu sezon ceza çekmiş hakemlerin hepsinin geri dönüşü Fenerbahçe maçlarına denk geldi. Ne hale geldik. Derbiye atayacak hakemimiz yok. Hepimiz dua ediyoruz. Halil Umut Meler'e bir şey olmasın, sakatlanmasın diye. Yarın 7. derbi maçı oynanacak. Son 4 derbinin hakemi Halil Umut Meler...

"3 kez şampiyonluk kaçıran kaç takım vardır?"

Adana Demirspor maçında yaşananlar, hakem hatası değildir. Organize kötülüktür. Açık net şeffaf. Dünyada son 6 sezon içinde son haftada 3 kez şampiyonluk kaçıran kaç takım vardır? Bence yoktur.

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ayıbıdır bu"

Dünyada kaç takımın otobüsü kurşunlandı? Hala faili meçhuldür. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ayıbıdır bu! Çağırın bizi savcılığa söyleyelim bildiğimizi. Belki hayatta değildir bu insanlar. TFF'ye saldırı oluyor, Allah korusun bir daha olmasın, ertesi gün zanlı bulunuyor. Türkiye kudretli bir devlettir.

"Ben kendi başkanlığımı feda etmeye hazırım"

Bizim 2011'den beri uğradığımız saldırıların, maddi kayıpların nasıl telafi edileceğini devlet, hükümet düşünmüyor ve telafi etmiyorsa bunlarda işin içindedir. Biz figüran mı olacağız yoksa uzun vadeli çıkarlarımızı koruma ve ülke futbolunu temizleme adına bugünlerden feragat mı edeceğiz bunun kararını vereceğiz. Ben kendi başkanlığımı feda etmeye hazırım. Ligden çekilme gibi saçma sapan bir şey yok. Sakın aklınızdan bile geçirmeyin.

"Ligden çekilme yok"

Ligden çekilme gibi saçma sapan bir şey yok. Sakın aklınızdan bile geçirmeyin.
 
Maddede şu yazıyor. Bir sezon boyunca müsabaka kıyafetiyle sahaya gelmeyen, müsabakaya çıkmayan takım hakkında hükmen mağlubiyet kararı verilmekle beraber puan silinir. Ve ilgili kulüp hakemlerin masraflarını ve diğer masrafları karşılaşayacak tazminatı ödemek zorundadır. Bir sezon boyunca 2 maça maça gelmeyen, çıkmayan takım adına hükmen mağlup edilmenin yanı sıra ligden çıkarılır. Bu takımla oynayacak takımlar ise hükmen galip sayılır.

"Artık yeter"

Maça çıkıp 1 dakika sonra sahadan ayrılmak bu sezonu feda etmektir. Ama geleceğimiz için önemli adımdır. 11-3 devam etme kararı çıktı. Ben o 3 kişi arasındaydım. Biz bunu oyladık dün. Bunu illa Konya maçında da yapmak zorunda değiliz. Böyle devam ederse, başka maçta da devam ederiz. 11'e 3 devam kararı çıktı. Ben 3'ten biriydim. Artık yeter. Siz bu camiayı ciddiye almıyorsunuz, yeri geliyor katlediyorsunuz, yeri geliyor ısıra ısıra yiyorsunuz.

Uğur Dündar: "Bundan sonra yapsınlar görelim"

Daha sonra söz alan YDK Başkanı Uğur Dündar, "Yönetim kendi içinde bir oylama yapmış ve devam kararı çıkmıştır. Bizler de sizin arkanızda bir bütün olarak hareket edeceğiz. Cumhuriyetin yüzüncü yılında Cumhuriyetin Feneri ışığını saçmazsa Türkiye karanlığa döner anlaşıyla bir ve bütün olarak devam edeceğiz. En büyük Fenerbahçe dedirteceğiz. Bundan sonra yapsınlar, çıksınlar ortaya görelim." dedi.

Ali Koç: "Biz her yerde değiliz, doğrunun yanındayız"

Tekrar söz alan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, konuşmasına şöyle devam etti:

"Fenerbahçe'nin olmadığı bir Süper Lig, Süper Lig değildir. Rakip takım ne diyor, 'Biz her yerdeyiz' diyor. Biz her yerde değiliz, doğrunun yanındayız. 20 senedir TFF'nin içine yuvalanmadık, kendimize çalışan bir medya ordusu yaratmadık, yaratmayız da.

"Biz en çok kendimize zarar veren camiayız"

Fenerbahçe'nin olmadığı bir Süper Lig, Süper Lig değildir. Rakip takım ne diyor, 'Biz her yerdeyiz' diyor. Biz her yerde değiliz, doğrunun yanındayız. 20 senedir TFF'nin içine yuvalanmadık, kendimize çalışan bir medya ordusu yaratmadık, yaratmayız da.
 
18 sene başkanvekili olarak kulübümüzde görev yapmış, sonrasında TFF Başkanı olmuş insan bizi şikeyle suçluyor aranızdan 1 kişi çıkıp konuşmuyor. Camiamızın ileri gelenleri çıkıp tek laf etmiyor. Biz en çok kendimize zarar veren camiayız.
 
Sözlerime son verirken Galatasaray'a çağrımı tekrarlıyorum. İstediğiniz yerde, istediğiniz zaman, istediğiniz şekilde, istediğiniz kişilerle. Arzu ederseniz diğer kardeşinizi de getirin.

Senin için hazırladığımız haberler