Fenerbahçe, Trabzonspor'un da ilgilendiği Antalyasporlu Fernando'nun peşinde

27.05.2022 - 08:49 | Son Güncellenme: 27.05.2022 - 09:04

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Trabzonspor'un da ilgilendiği Antalyaspor'un Brezilyalı yıldızı Fernando'yu kadrosuna katmak istiyor. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe, Trabzonspor'un da ilgilendiği Antalyasporlu Fernando'nun peşinde

Trabzonspor ile Fenerbahçe sezon boyunca hem sahada hem de saha dışı konularda birbirleriyle karşıya gelirken, yeni sezon öncesi transferde de birçok birbirlerine rakip olmaya başladı.

Eren Elmalı ve Masouras transferinde rakip oldular

İki takımda Kasımpaşa'nın sol beki Eren Elmalı ile Olimpikos'ta forma giyen milli futbolcu Georgios Masouras'u kadrosuna katmaya çalışıyor. Ezeli rakipler arasındaki transfer müdacedelesine bir yenisi daha eklendi.

F.Bahçe 3. savaşı başlattı: Fernando 

Sabah'ta yer alan habere göre; sarı lacivertli yönetim yönetim, Nuri Şahin'in de dokunuşlarıyla birlikte Antalyaspor'daki futboluyla dikkatleri üzerine çeken ve Trabzonspor'un da talip olduğu Fernando Lucas Martins'i de kadrosuna katmak istiyor.

Serbest kalma bedeli 1 milyon Euro

Geçtiğimiz yıl ara transfer döneminde Antalya'ya 1.5 yıllık imza atan Brezilyalı 6 numaranın sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunduğu, söz konusu rakamın ise 1 milyon Euro olduğu belirtildi.

Jorge Jesus'un onayı bekleniyor

Sarı-lacivertliler, 30 yaşındaki Brezilyalı ön libero ilgili hamle yapmak için teknik direktör Jorge Jesus'un göreve başlamasını ve oyuncuyla ilgili raporunu vermesini bekliyor.

Antalyaspor'daki maaşı 700 bin Euro

Antalyaspor'da 700 bin Euro maaş aldığı öğrenilen Fernando Lucas Martins kariyerinde Gremio, Shakhtar Donetsk, Sampdoria, Spartak Moskova gibi kulüpler bulunuyor. Brezilyalı orta sahanın güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro.

Trabzonspor'un da gündeminde

Şampiyon Trabzonspor yeni sezon planlamasında 6 numaraya mutlak bir transfer gerçekleştirmeyi istiyor. Bordo mavililer Antalya'daki performansıyla beğeni toplayan Fernando'yu gündemine aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler