Koca: Cenk Tosun, Avrupa'ya gideceğini hissettirmişti!

05.01.2018 - 20:14 | Son Güncellenme: 05.01.2018 - 20:14

Koca: Cenk Tosun, Avrupa'ya gideceğini hissettirmişti!

Beşiktaş forması giyen Cenk Tosun, futbol kariyerine İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton’da devam edecek. Golcü futbolcu, tatilde olduğu dönemlerde bile ekstra çalışmalar yapmıştı. Cenk’in o dönem tatilde birlikte çalıştığı antrenörü Kaan Koca, yıldız ismi anlattı.

Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Koca’nın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Birlikte çalıştıklarına nasıl bir izlenim verdi?

Cenk Tosun ile tatil döneminde birlikte çalıştık. İlk gün mesala sabah 7 gibi kalkış vardı. 7’de kalkıştı ama o benden daha erken kalkıyordu. Biz 7 gibi antrenmana başlıyorduk. 10 kilometre koşu yapıyorduk. Sonrasında kahvaltıdan sonra boş bir zamanımız vardı.

Daha sonra ikinci antrenmanı yapıyorduk. Vücut ağırlığı antrenmanları yapıyorduk. Kol bölgesi ve eksiklerimiz neler, dayanıklılık, güç antrenmanları yaptık. Antrenmanı 5 günlük bir programa bölmüş olduk.

"Cenk, Avrupa'ya gideceğini hissettirdi"

Avrupa’ya gideceğini söylemedi ama bana bunu hissettirdi. 10 günlük tatilin 5 gününü böyle geçiriyordu. Kampa hazırlığı düşünebilmek önemli.

Disiplini onun buralara kadar geleceğinin en büyük göstergesiydi diyebilirim. Çalıştı ve disiplinli bir şekilde hak ettiği yere geldi.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler