Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'dan Fenerbahçe'ye Kupa Taşı

İsa Kethüda
22.01.2023 - 18:42 | Son Güncellenme: 22.01.2023 - 18:46

Beşiktaş haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'ye yanıt verdi. İşte detaylar...

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'dan Fenerbahçe'ye Kupa Taşı

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Asbaşkan Emre Kocadağ, Galatasaray'a karşı kendilerini sessiz kalmakla suçlayan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'ye, Kayserispor maçı sonrası yanıt verdi. 

"Kendisinden tavsiye alabileceğim bir durum yok"

Kocadağ, "Kendisi bize tavsiyede bulunmuş. Ben 39 yaşındayım. Beşiktaş'ta 5 kupa gördüm. Kendisinden tavsiye alabileceğim bir durum yok" diye konuştu.

"Bizim kimseye düşmanlığımız yok"

Baki'ye ayrıca seslenen Emre Kocadağ, "Selahattin Baki'ye şunu tavsiye ediyorum. Fenerbahçe düşmanlığı söyleminden kurtulsunlar. Bizim kimseye düşmanlığımız yok. Biz sadece kendi haklarımızı savunuyoruz" ifadesini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal uçuş modunda
Habere Git

Baki,  Kocadağ'ın Gaziantep FK-Fenerbahçe maçının 10 dakika uzatıldığını ama kendi maçlarında çok az uzatma verildiği yönündeki sözlerine tepki vermişti. Baki, "Bazı rakip yöneticilerimiz var. İş Fenerbahçe olduğunda bir anti-Fenerbahçelilik ruhları ortaya çıkıyor. Bir eleştiri olacaksa, bir şeyi düzeltecekse her rakibimizde olması lazım. Ofsaytımsı diye bir kelime girdi Türk futboluna. Orada bile sesini çıkarmayanlar, konu Fenerbahçe olunca sesini çıkarıyorlar. Ben onlara kendi camiaların haklarını korumalarını tavsiye ediyorum" diye konuşmuştu. 

"Mete Kalkavan Beşiktaş maçlarında kendini baskı altında hissetti"

Öte yandan Kayserispor maçında Valentien Rosier'in oyundan atılmasına da tepki gösteren Beşiktaş Asbaşkanı Kocadağ, hakem Mete Kalkavan için çarpıcı ifadeler kullandı. Kocadağ, "Mete Kalkavan Beşiktaş maçlarında kendini baskı altında hissetti. Mensah'ın ikinci sarı kartını vermedi. Rosier'in pozisyonundan önceki dirseği görmüyor. Ancak bizim oyuncularımıza çok kolay kart çıkıyor" dedi.

"İnşallah bir iki takviye daha olacak"

Transfere de değinen Kocadağ, Vincent Aboubakar'ın dışında takıma yeni katılımlar olacağını da duyurdu. Kocadağ, "Zirve yarışına devam edeceğiz. Ghezzal ve Josef aramızda çok fazla olamadı. Aboubakar takviyesi geldi. İnşallah bir iki takviye daha olacak. Zirveyi zorlayacağız. Bu takviyelerle daha iyi olacağız" dedi.

İlgini Çekebilir
Redmond'dan bu sezon bir ilk!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler