Beşiktaş'ta Emre Kocadağ'dan flaş hamle! Teknik direktörle anlaştı, transfer planını belirledi

Akın Ungan
03.11.2023 - 09:07 | Son Güncellenme: 03.11.2023 - 09:18

Beşiktaş'ta başkanlığa adaylığı konuşulan Emre Kocadağ'ın girişimlere başladığı ve yeni teknik direktör ile prensipte anlaştığı belirtildi. Ayrıca Kocadağ, transfer planını da yaptı.

Beşiktaş'ta Emre Kocadağ'dan flaş hamle! Teknik direktörle anlaştı, transfer planını belirledi

Yeni sezona ligde şampiyonluk, Avrupa'da başarı parolasıyla başlayan Beşiktaş, beklentilerin altında kaldı. Trendyol Süper Lig'de ezeli rakipleri ile arasındaki puan farkı açılan Siyah-Beyazlılar, Konferans Ligi'nde ise aldığı üst üste mağlubiyetlerle gruptan çıkma şansını zora soktu. Taraftar yönetime tepki gösterirken, başkan Ahmet Nur Çebi seçim kararı aldı.

Kocadağ yeni hocayı belirledi

Beşiktaş'ın gündemini seçim oluştururken Çebi yönetiminde asbaşkanlık yapan Emre Kocadağ'ın adı da başkan adayları arasında geçmeye başladı. Ayrıca Kocadağ'ın istifa eden teknik direktör Şenol Güneş'in yerine getirilecek ismi belirlediği kaydedildi.

Kocadağ Sergen Yalçın ile prensipte anlaştı

Fanatik'te yer alan habere göre Emre Kocadağ, 2021 yılında Beşiktaş'ı şampiyon yapan Sergen Yalçın'ı takımın başına getirecek. Kocadağ, Sergen Yalçın ile bir görüşme gerçekleştirdi ve başarılı hoca ile prensipte anlaşma sağladı.

İlgini Çekebilir
Gökhan Gönül'den yıllar sonra itiraf: "Kim organize etti biliyorum"
Habere Git

Beşiktaş'ta çifte kupa kaldırdı

2019/20 sezonunda Beşiktaş'ta göreve gelen Sergen Yalçın, 2020/21 sezonunu çifte kupa ile kapatmayı başarmıştı. Siyah-Beyazlılar'ın başında 79 maça çıkan Sergen Yalçın, 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyet aldı, 1.84 puan ortalaması yakaladı.

Kocadağ ara transfere 20 milyon Euro ayırdı

Öte yandan Emre Kocadağ'ın başkan seçilmesi halinde Ocak ayı transfer politikasını da belirlediği kaydedildi. Buna göre Kocadağ, ara transfer tescil döneminde en az 3 oyuncuyu kadroya katacak. Kocadağ'ın transfere 20 milyon Euro civarında para ayırdığı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler