Kocaelispor, Furkan Özyapı'yı transfer etti! Resmi imzalar atıldı

Akın Ungan
22.06.2024 - 16:13 | Son Güncellenme: 22.06.2024 - 16:19

TFF 1. Lig takımı Kocaelispor, İnegölspor'dan Furkan Özyapı'yı transfer etti. 25 yaşındaki orta saha ile resmi sözleşme imzalandı. İşte tüm detaylar.

Kocaelispor, Furkan Özyapı'yı transfer etti! Resmi imzalar atıldı

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig'de yeni sezon hazırlıklarına devam eden Kocaelispor, şampiyonluk parolasıyla transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-Siyahlılar, orta sahaya önemli bir takviyede bulundu.

Furkan Özyapı Kocaelispor'da!

Kocaelispor, futbola Kocaeli'de başlayan Furkan Özyapı ile anlaşma sağladı. Körfez, bonservisi İnegölspor'da olan 25 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağladı.

İmzalar atıldı

Kocaelispor, Furkan Özyapı ile 2+1 yıllığına anlaşıldığını duyurdu. Düzenlenen törende resmi sözleşmeye imzalar atıldı.

Furkan Özyapı'dan ilk açıklama

Furkan Özyapı, "Kocaeli'de yaşayan her gencin hayali olan bu formayı giyeceğim için çok mutluyum. Sahada elimden gelen her şeyi vermeye hazırım. Stadyumumuzda taraftarlarımızla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Umuyorum ki güzel bir sezon geçirip Kocaelispor'u hak ettiği Süper Lig'e çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

Furkan Özyapı kimdir?

Futbola Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde başlayan Furkan Özyapı, Gölcükspor altyapısından çıkarak bu takımda profesyonel oldu. Ağustos 2021'de İnegölspor'a imza atan genç orta saha, son olarak Kocaelispor ile anlaşma sağlayarak, Yeşil-Siyahlılar'a transfer oldu.

Furkan Özyapı'nın 2023/24 sezonu performansı

Furkan Özyapı 2023/24 sezonunda 32 maça çıktı. 25 yaşındaki futbolcu 8 kez rakip fileleri havalandırırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler