Kocaelispor Başkanı Durul açıkladı: Fenerbahçe'ye resmi teklif...

Aleyna Gürgen
23.07.2024 - 12:20 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 12:35

Kocaelispor Başkanı Recep Durul yeni açıklamalarında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Emir Ortakaya transferi için görüştüklerini belirtti. İşte detaylar...

Kocaelispor Başkanı Durul açıkladı: Fenerbahçe'ye resmi teklif...

Birçok kulübün transfer listesinde olan Emir Ortakaya için Kocaelispor'un isteği sürüyor. Son olarak Kocaelispor Başkanı Recep Durul, genç oyuncunun önceliğinin Kocaelispor olduğunu belirtti.

Kocaelispor'dan Ortakaya için teklif açıklaması

En Kocaeli Gazetesi'nde dün aktarılan habere göre geçtiğimiz günlerde TFF Kongresi'nde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşen Kocaelispor Başkanı Recep Durul görüşme hakkında şunları söyledi: "Kongrede Ali Koç ile bir araya geldik. Bana 'Emir’i ne zaman alıyorsunuz?' diye sordu. Orada bu konuyu konuşmuştuk. Emir başarılı bir futbolcu. Elbette talipleri çok. Ancak o Kocaelispor’da oynamak istiyor. Tabii transfer döneminde her şey olabilir. Biz bugün resmi teklifimizi yapacağız."

Teklif satın alma opsiyonlu

Haberde yer alan detaylara göre ise geçtiğimiz yıl kiralık olarak Kocaelispor'a gelen Emir Ortakaya'ya satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yapmayı düşünüyordu. Öte yandan genç futbolcunun 2 sezon önce formasını giydiği Göztepe’nin de devrede olduğu ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Kocaelispor'da forma giymişti! Ankaragücü devreye girdi...
Habere Git

Fenerbahçeli oyuncu için transferde sıraya girdiler

Ajansspor'dan Koray Geçgel geçtiğimiz günlerde Emir Ortakaya'nın birçok talibinin olduğunu belirtti. Genç futbolcu ile ilgilenen ekiplerin arasında Kocaelispor haricinde Antalyaspor, Göztepe, Kocaelispor, Bodrum FK ve Alanyaspor da yer alıyordu.

Senin için hazırladığımız haberler