Kocaelispor hangi oyuncuları transfer edecek? Beykan Şimşek, Kasongo, Landel...

Akın Ungan
02.01.2022 - 15:03 | Son Güncellenme: 02.01.2022 - 17:52

Ara transfer döneminde, çalışmalarını hızlandıran Kocaelispor, kulüplerle bonservis bedeli pazarlığına başladı. Körfez, kimlerle sözleşme imzalayacak?

Kocaelispor hangi oyuncuları transfer edecek? Beykan Şimşek, Kasongo, Landel...

AJANSSPOR - HABER

Ara transfer döneminde kadrosuna katacağı oyuncular ile ligin ikinci yarısına daha güçlü başlamak isteyen Kocaelispor, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Rasheed Akanbi'nin bonservisine ne kadar ödendi?

Menemenspor ile Rasheed Akanbi transferi için resmi olarak anlaşmaya varan Yeşil-Siyahlı ekip, oyuncu için 50 bin Euro kulübüne, 20 bin Euro da yetiştiği kulübe olmak üzere toplam, 70 bin Euro bonservis bedeli ödedi.

Kocaelispor hangi oyuncularla ilgileniyor?

Geleceği kesinleşen Rasheed Akanbi'nin yanı sıra, Beykan Şimşek, Ognjen Ozegovic, Atalay Babacan, Vladimir Johovic, Kabono Kasongo, Michel Landel, Onur Ergün ve Dimitris Kolovos gibi oyuncularla da ilgilenildiği biliniyor.

Devre arasında nokta transfer olanağının çok düşük olması sebebiyle, ince eleyip, sık dokuyan Körfez ekibinin, görüştüğü oyuncuların bir kısmından olumlu yanıt alamazken, bazı oyuncuların kulüpleriyle pazarlık aşamasında olduğu kaydedildi.

Pazarlıklar sürüyor

Beykan Şimşek, Atalay Babacan ve Vladimir Jovovic ile görüşme aşamasında olan Kocaelispor, Ozegovic için Adanaspor ve Kasongo için Boluspor ile pazarlık masasında bulunuyor.

Hangi oyuncularla anlaşılamadı?

Moldova takımlarından FC Sheriff forması giyen Dimitris Kolovos'un, 1. Lig'de oynamaya sıcak bakmadığı öğrenilirken, Michel Landel ve Onur Ergün'ü ise kulüpleri bırakmak istemiyor.

Senin için hazırladığımız haberler