Kocaelispor o futbolcuları affetti

Akın Ungan
14.12.2021 - 16:51 | Son Güncellenme: 14.12.2021 - 16:56

TFF 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor, disiplinsiz davranışlarından dolayı kadro dışı bırakılarak cezalandırılan 4 oyuncudan 3'ünü affetti. İşte affedilen isimler...

Kocaelispor o futbolcuları affetti

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında, evinde BB Erzurumspor'u konuk eden Kocaelispor, üç hafta süren mağlubiyet serisinin ardından, 2-0 galip geldi. Net skora rağmen Körfez ekibinin yedek kulübesindeki dar rotasyon dikkat çekti.

O futbolcularla görüştüler

Kocaelispor yönetim kurulu, 25 Kasım’da Bahattin, 29 Kasım’da ise Omolo, İlyas Kubilay Yavuz ve Taha Batuhan Yayıkçı’nın kadro dışı bırakıldığını açıklamıştı.

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, kadro dışı kalan futbolcularla birebir görüştüğü ve Bahattin hariç, tüm oyunculara af kararı çıktığı belirtildi.

Sakatlıklar başa bela

Kocaelispor'u dar rotasyona iten durumların başında sakatlıklar geliyor. Sezona istikrarlı bir giriş yapan Musa Nizam, Dilaver ve gol yollarında büyük ölçüde sorun çözücü haline gelen Dino'nun sakatlıkları bulunuyor. Tecübeli isim Mevlüt Erdinç ise sakatlıktan yeni çıktığı için gelecek Altınordu maçında riske edilmemesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler