Kocaelispor, Beykan Şişmek, Mehmet Sak ve Hazarhan Karaca Transferlerini Bitirdi

Akın Ungan
09.08.2022 - 15:16 | Son Güncellenme: 09.08.2022 - 15:29

Kocaelispor, Göztepe'den Beykan Şişmek, Serik Belediyespor'dan Mehmet Sak ve Şile Yıldızspor'dan ise Hazarhan Karaca'yı transfer etti. İşte detaylar...

Kocaelispor, Beykan Şişmek, Mehmet Sak ve Hazarhan Karaca Transferlerini Bitirdi

Spor Toto 1. Lig'de geçirdiği kötü dönemin ardından yeni sezona TFF 2. Lig'de start veren Kocaelispor, transfer dönemini kadrosuna kattığı 3 yeni oyuncu ile noktaladı.

Kocaelispor, Beykan Şişmek'le anlaştı

Körfez ekibi, geçtiğimiz sezonun devre arasında da gündemine aldığı Göztepe'nin başarılı kanat oyuncusu Beykan Şişmek ile anlaşma sağladı. Yeşil-Siyahlılar'ın 27 yaşındaki futbolcu ile 2 yıllığına el sıkıştığı ifade edildi. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Bandırmaspor'da kiralık olarak tamamlayan Beykan, toplam 21 maçta forma giyerken, 2 gol, 3 asist üretti.

Mehmet Sak kontrollerden geçti

Öte yandan Özgür Kocaeli'nin haberine göre Kocaelispor'un, Serik Belediyespor'dan yeni transferi Mehmet Sak, bu sabah sağlık kontrollerinden geçti. 32 yaşındaki sol bekin bu akşam resmi sözleşmeyi imzalaması ve akşam da takıma katılması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon 33 karşılaşmada görev alan Mehmet, 2 asist kaydederken, 9 defa sarı kart gördü.

Son transfer Hazarhan oldu

Yeşil Siyahlı kulüp, son transferini ise Şile Yıldızspor'dan kadrosuna kattığı Hazarhan Karaca ile gerçekleştirdi. Özgür Kocaeli'nin haberine göre her iki kanatta da oynayabilen genç futbolcu öğleden sonra sağlık kontrolünden geçecek ve resmi sözleşmeyi imzalayacak. 22 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 34 maça çıkarken, 3 kez rakip fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler