Kocaelispor'da 2 oyuncuya Amedspor maçının ardından ceza!

06.09.2024 - 12:45 | Son Güncellenme: 06.09.2024 - 13:20

Trendyol 1. Lig ekibi Kocaelispor'un Amedspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Gökhan Değirmenci ve Muharrem Cinan 1 maç ceza aldı.

Kocaelispor'da 2 oyuncuya Amedspor maçının ardından ceza!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig'in dördüncü haftasında deplasmanda Amedspor ile karşılaşan Kocaelispor 3-0 mağlup olmuştu. Maçta kırmızı kart ile oyundan atılan Kocaelispor oyuncuları Gökhan Değirmenci ve Muharrem Cinan'ın cezaları kesinleşti.

Cinan ve Değirmenci, Amedspor maçının ardından ceza aldı

Kocaelispor, Amedspor karşılaşmasında Gökhan Değirmenci ve Muharrem Cinan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararlarının da açıklanması ile iki futbolcunun aldığı ceza belli oldu. Cinan ve Değirmenci 1 maç ceza aldı. Kaleci Değirmenci ve sol ben Cinan aldıkları ceza nedeniyle Manisa FK karşılaşmasında kadroda yer almayacak.

Cinan ve Değirmenci'nin 22 Eylül'deki Çorum FK deplasmanında ise Kocaelispor için forma giymesi bekleniyor.

Değirmenci ve Cinan yerine hangi isimler forma giyecek?

Kocaelispor'da kırmızı kart gören ve Manisa FK maçında forma giyemeyecek olan Gökhan Değirmenci ve Muharrem Cinan'ın yerine hangi isimlerin sahada olacağı merak edildi. Kocaeli Gazetesi'nden aktarılan bilgilere göre Kocaelispor'da Değirmenci'nin yerine kaleyi Harun Tekin koruyacak. Sol bek Cinan'ın yerine ise Yunus Emre Gedik forma giyecek.

İlgini Çekebilir
Kocaelispor maçının ardından Amedspor'un cezaları belli oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler