Kocaelispor'da yeni teknik direktör kim olacak? Adaylar belli oldu!

İsa Kethüda
18.02.2024 - 16:23 | Son Güncellenme: 18.02.2024 - 16:27

Trendyol 1. Lig ekibi Kocaelispor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yolları ayırmak üzere. Bugün yapılması beklenen antrenman iptal edildi. İşte tüm detaylar.

Kocaelispor'da yeni teknik direktör kim olacak? Adaylar belli oldu!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında sahasında Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup olan Kocaelispor'da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılması gündemde. Ajansspor muhabiri ve editörü Salim Manav'ın haberine göre, bugün yapılması beklenen antrenman iptal edildi.

Ertuğrul Sağlam istifa sinyalini verdi

Kocaelispor'un teknik patronu Ertuğrul Sağlam, 1-0 kaybettikleri Şanlıurfaspor maçı sonrası tribünlerin istifa tezahüratları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sağlam, "Futbolda iyi gittiğinizde nasıl övgü varsa kötü gittiğinizde eleştiri de gayet doğaldır. 3 hafta önce çok güzel Eyüpspor maçı oynadık. Futbol kalitesi, üretkenliği, mücadele açısından herkesi mutlu etti. 

Memnun olmayanlar da olmuş olabilir. O noktadan buraya gelmek hakikaten bence futbol şanssızlığıdır. Futbolun doğrularıyla, gerçekleriyle açıklayamayız. Maalesef bu takım bu süreci yaşıyoruz. Adaptasyon süreci yaşıyor bu takım. Taraftar kendi duygularını içten bir şekilde dile getirebilir. Onların düşüncesi ve beklentisidir. ‘Niye öyle dediler?’ diyecek, kimseye bir şey diyecek durumumuz yok” dedi.

İşte Kocaelispor'un teknik direktör adayları

Kocaelispor'un resmi olarak Ertuğrul Sağlam ile yolları ayırmasından sonra teknik direktörlük görevi için 3 aday ön plana çıktı. Kocaeli Gazetesi Spor Muhabiri Ömer Lütfi Çelik'in haberine göre bu adaylar; Bayram Bektaş, Mustafa Gürsel ve Recep Uçar. Salim Manav'ın haberine göre ise en güçlü aday Bayram Bektaş olarak belirtildi.

Kocaelispor 1. Lig'de kaçıncı sırada?

Kocaelispor, kendi sahasında Şanlıurfaspor'a 1-0 yenildikten sonra 43 puanda kaldı. Sağlam'ın öğrencileri, elde ettikleri 43 puan sonunda lig sıralamasında 3. sırada yer aldı. Ayrıca takım, 25 Şubat saat 13:30'da Keçiörengücü deplasmanına konuk olacak.

Senin için hazırladığımız haberler