Kocaelispor'dan Ayrılan Mevlüt Erdinç Sochaux Antrenmanlarında

Akın Ungan
20.01.2022 - 17:59 | Son Güncellenme: 20.01.2022 - 18:11

PSG, Fenerbahçe, Başakşehir gibi takımlarda oynayan Mevlüt Erdinç, Kocaelispor'dan ayrılmasıyla, Fransa 2. Lig'den eski takımı Sochaux idmanlarına başladı.

Kocaelispor'dan Ayrılan Mevlüt Erdinç Sochaux Antrenmanlarında

Bu sezon Kocaelispor ile istenilen performansı gösteremeyen ve ara transfer döneminde sözleşmesi feshedilen Mevlüt Erdinç, altyapısından yetiştiği Fransa 2. Lig takımı Sochaux ile antrenmanlara çıkmaya başladı.

Bu takımda profesyonel oldu

Kariyerinde Paris Saint-Germain, Rennes, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir gibi önemli kulüplerin formasını giyen Mevlüt Erdinç, Fransa'nın Sochaux Altyapısı'nda yetişti. Sochaux'da A Takım'a kadar yükselen yıldız, burada gösterdiği performans ile PSG'nin yolunu tuttu.

Bu sezon istenileni veremedi

Mevlüt Erdinç, Kocaelispor'da istenilen performansı gösteremedi. 34 yaşındaki oyuncu, Yeşil-Siyahlı forma ile 9 maçta görev alırken, sadece 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

Sochaux'dan açıklama geldi

Fransa 2. Lig temsilcisi, Mevlüt Erdinç ile ilgili bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada, "Eski futbolcumuz Mevlüt Erdinç, formda kalmak için A takımımızla antrenman yapıyor." ifadeleri kullanıldı. Mevlüt'ün, Sochaux ile bir sözleşme imzalayıp, imzalamadığı ise şimdilik bilinmiyor.

İlgini Çekebilir
Kocaelispor'da ayrılık!
Habere Git

Sochaux'un ligdeki durumu

Ligue 2'de mücadele eden Sochaux, topladığı 39 puan ile 3. sırada yer alıyor. Geride kalan 21 haftada 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan takım, 24 gol atarken, kendi kalesinde ise 18 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler