Kocaelispor'dan Ayrılan Mevlüt Erdinç Ümraniyespor'a Transfer Oldu

Akın Ungan
05.02.2022 - 13:32 | Son Güncellenme: 05.02.2022 - 13:41

TFF 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor ile yollarını ayıran eski Fenerbahçe oyuncusu Mevlüt Erdinç, Ümraniyespor'a transfer oldu. Oyuncu sözleşme imzaladı.

Kocaelispor'dan Ayrılan Mevlüt Erdinç Ümraniyespor'a Transfer Oldu

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor, ara transfer döneminde planladığı hamleler doğrultusunda çalışmalarına hız kazandırdı. İstanbul temsilcisi son olarak Kocaelispor ile yollarını ayıran yıldız oyuncu Mevlüt Erdinç ile sözleşme imzaladı.

Bu sezon 1 golü var

Kocaelispor'da beklenilen performansı gösteremeyen yıldız futbolcu, bu sezon yalnızca 9 karşılaşmada süre alabildi. Çıktığı maçlarda 1 kez rakip fileleri havalandıran forvet, asist katkısında ise bulunamadı. 

PSG'de forma giydi

Fransa'da futbola başlayan ve Sochux takımında gösterdiği performansla PSG'ye transfer olan Mevlüt Erdinç, 2009-2012 yılları arasında Fransız devinde forma giydi. Rennes, Guingamp, Metz ve Saint-Etienne macerasının ardından rotasını Almanya'ya kıran Erdinç Hannover 96'a ya transfer oldu.

Fransa ve Almanya'dan sonra Türkiye'ye döndü

Sonrasında Türkiye'ye dönen 34 yaşındaki golcü futbolcu sırasıyla Medipol Başakşehir, Antalyaspor, Fenerbahçe, Fatih Karagümrük ve Kocaelispor'da görev aldı.

35 kez milli oldu

Fransız doğumlu olan ve Türk Milli Takımı'nı seçen Mevlüt Erdinç, 35 maçta Ay-yıldızlı formayı terletti ve 8 kez rakip fileleri havalandırdı.

Profesyonel olduğu takımla antrenmana çıktı

Mevlüt Erdinç, altyapısından yetiştiği Fransa 2. Lig takımı Sochaux ile antrenmanlara çıktı. Kariyerinde Paris Saint-Germain, Rennes, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir gibi önemli kulüplerin formasını giyen Mevlüt Erdinç, Fransa'nın Sochaux Altyapısı'nda yetişti. Sochaux'da A Takım'a kadar yükselen yıldız, burada gösterdiği performans ile PSG'nin yolunu tuttu.

Senin için hazırladığımız haberler