Kocaelispor, Defansa Alihan Kubalas'ı Transfer Etti

12.01.2023 - 20:43 | Son Güncellenme: 12.01.2023 - 20:51

TFF 2. Lig ekiplerinden Kocaelispor, Vanspor’dan savunma oyuncusu Alihan Kubalas ile 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. İşte tüm detaylar.

Kocaelispor, Defansa Alihan Kubalas'ı Transfer Etti

AJANSSPOR - HABER

TFF 2. Lig ekibi Kocaelispor, savunma hattına takviye yaptı. Son olarak Vanspor forması giyen 31 yaşındaki deneyimli stoper Alihan Kubalas ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşme imzalandı.

Alihan Kubalas'ın performansı

Sezonun ilk yarısında Vanspor formasıyla 15 resmi müsabakaya çıkan Alihan Kubalas, 1334 dakika süre buldu. Deneyimli oyuncu daha önce Ankaragücü formasıyla 25 kez Süper Lig’de de görev yaptı.

Kocaelispor, Afyonspor ile Polonya ekibi Korona Kielce takımıyla karşılaştı

Öte yandan Kocaelispor, Antalya’nın Belek bölgesindeki kampını tamamlayıp kente döndü. Yeşil siyahlılar, kamp sürecinde 2. Lig ekibi Afyonspor ve Polonya ekibi Korona Kielce ile hazırlık maçı yaptı.

İlgini Çekebilir
Kocaelispor'da ayrılık! Kulüp açıkladı
Habere Git

Okan Eken yıldızlaştı

Afyonspor’u 3-2 ile geçen Körfez ekibi, Korona Kielce’yi de 3-1 yenmeyi bildi. Hazırlık maçlarında 3 kez rakip fileleri sarsan Okan Eken, performansıyla ön plana çıktı.

Kocaelispor'da yeni hedef Kırklarelispor

Kampı tamamlayıp Kocaeli’ye dönen yeşil siyahlılar, bugün saat 16.00’da Körfez Brunga Tesisleri’nde toplanacak. Körfez ekibi, 15 Ocak Pazar günü deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak. Ligin ikinci sırasında bulunan ve şampiyonlukta iddialı olan Kocaelispor, deplasmandan galibiyetle dönmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler