Kocaelispor'un yeni teknik direktörü kim olacak? İşte adaylar

Feride Kara
22.01.2022 - 00:21 | Son Güncellenme: 22.01.2022 - 00:31

Samsunspor’a 3-0 kaybeden Kocaelispor’da maçın bitiminde Mustafa Reşit Akçay, görevinden ayrılırken yerine hangi teknik adamın geleceği konuşuluyor..

Kocaelispor'un yeni teknik direktörü kim olacak? İşte adaylar

Haftalardır devam eden kötü gidişe Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Samsun’da son vermek isteyen Kocaelispor bunu başaramadı ve karşılaşmayı 3-0 kaybetti. Bu karşılaşmanın ardından Mustafa Reşit Akçay "Bu süreçte bize anlayışla bakan başkanımızı ve yönetim kurulundan Allah razı olsun. Bizim gidişimiz taraftarımıza ve camiamıza hayırlı olsun” diyerek ayrılığını açıkladı.

Kocaelispor'un düşme hattıyla arasında iki puan var

Son 5 haftada sadece 1, 10 haftada sadece 4 puan alan Kocaelispor her geçen hafta düşme hattına yaklaştı ve 13. sıraya geriledi. Düşme hattıyla arasında sadece 2 puan kalan Yeşil-Siyahlı takım, geride kalan 22 haftada 24 puan toplayabildi. Körfez, 21 maç oynarken, 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. Rakiplerine karşı 20 gol bulan ekip, kalesinde ise 28 gole engel olamadı.

Kocaelispor'un yeni teknik direktörü kim olacak?

Samsunspor maçının ardından Milli maçlar nedeniyle 17 günlük bir araya giren Kocaelispor’da Mustafa Reşit Akçay'ın yerine yeni teknik direktörün kim olacağı büyük merak konusu. Öne çıkan isimler Mehmet Altıparmak, Yalçın Koşukavak, Yücel İldiz ve Mustafa Kaplan. Kocaelispor'da yönetim kurulunun yarın toplantı yaparak gündemde olan isimlerle temasa geçmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Kocaelispor'da istifa!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler