Kocaelispor'un yeni teknik direktörü Mehmet Altıparmak oldu

Feride Kara
24.01.2022 - 16:22 | Son Güncellenme: 24.01.2022 - 16:29

Kocaelispor teknik direktörlük için Mehmet Altıparmak 1.5 yıllığına anlaştı. Körfez ekibi son olarak Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırmıştı.

Kocaelispor'un yeni teknik direktörü Mehmet Altıparmak oldu

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay Samsunspor maçı öncesi istifa etmişti.

Resmi açıklama

Kocaelispor Kulübü Yönetimi, yeni teknik direktör Mehmet  Altıparmak ile 1,5 yıllığına sözleşme imzaladıklarını duyurdu. Kocaelispor Kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüz teknik direktör Mehmet Altıparmak ile anlaşmaya varmıştır. Camiamıza hayırlı olsun…" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Kocaelispor, Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırdı
Habere Git

Mehmet Altıparmak kimdir?

Mehmet Altıparmak, 1 Mayıs 1969 yılında Ankara’da doğmuştur. Eski Türk futbolculardan olan Mehmet Altıparmak Gençlerbirliği ve Denizlispor takımlarında oynamıştır ve aynı zamanda teknik direktördür. Futbola profesyonel olarak 1989 yılında Gençlerbirliği’nde başlamıştır ve burada 3 sene oynamıştır. Daha sonra Denizlispor’a transfer edilmiştir burada da 2 sezon oynadıktan sonra Bursaspor’a transfer olmuştur. Bursaspor’da takıma girememiştir ve sezon sonuna kadar Eskişehirspor’a geçiş yapmıştır. Sezon bitiminde Beypazarı Şekerspor’a transfer edilmiştir.

Başarılı futbolcunun daha oynadığı takımlar: Diyarbakırspor, Elazığspor, Sakaryaspor, Çanakkale Dardanelspor, Yozgatspor, Şanlıurfaspor takımlarında oynamıştır. Mehmet Altıparmak,  futbol kariyerini 2005-2006 sezonunda Beypazarı Şekerspor takımında oynadıktan sonra noktalamıştır. Futbol kariyerini sonlandırdıktan sonra teknik direktörlük yapmaya karar vermiştir. İlk antrenörlük deneyimini Kocaelispor’da yardımcı antrenör olarak gerçekleştirmiştir.

Senin için hazırladığımız haberler