Dino Ndlovu, Kocaelispor'a Haber Gönderdi | Transfer Haberleri

19.06.2023 - 18:30 | Son Güncellenme: 19.06.2023 - 18:39

Transfer haberleri... TFF 1. Lig takımlarından Kocaelispor'un eski oyuncusu Dino Ndlovu, Körfez ekibine geri dönmek istediğini söyledi. İşte detaylar.

Dino Ndlovu, Kocaelispor'a Haber Gönderdi | Transfer Haberleri

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

Kocaelispor’un 2 sezon önce TFF 1. Lig’de oynadığı sezonda hiç kuşkusuz en çok konuşulan ismiydi, gelişi ve gidişi adeta olay oldu. Bazı taraftarlar ise O’nun ayrılmasınım takımın küme düşmesine yol açtığını bile söylemişti. 

O isim Dino Ndlovu

Kocaelispor taraftarının unutamadığı o isim, 33 yaşındaki Güney Afrikalı forvet Dino Ndlovu’ydu. Seven de var, bırakıp gittiğini düşünen de. 

2021-2022 sezonunda 11 maçta ilk 11’e çıkmış 9 gol ve 1 asisitlik performansıyla hemen hemen herkesin sevgilisi olmuş ve o sezonun 13. haftasında Bandırmaspor deplaslamında ağır bir sakatlık yaşayıp maçı bitirememişti. 

İlgini Çekebilir
Kocaelispor, Ertuğrul Sağlam ile sözleşme imzaladı
Habere Git

Changchun Yatai’ye transfer olmuştu

O karşılaşmadan sonraki 7 maçtan takımını yanlız bırakan tecrübeli oyuncu, sakatlığının geçtiği maçlarda ilk 11’deki yerini kaybetmiş ve sonrasında Çin ekiplerinden Changchun Yatai’ye 300 bin Euro bonservis bedeli karşılığı transfer olmuştu. 

Boluspor'a imza attı

Ancak bu ülkenin futbol yapısına ve kültürüne pek alışamayan Güney Afrikalı oyuncu, 2022-23 sezonunun 2. yarısında ise Boluspor ile anlaşmıştı. Kırmızı-beyazlı ekipte 8 maç ilk 11’e çıkıp 4 gol ve 2 asist üretmişti. Sonrasında ise sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmişti.

"Evet Dino bize haber gönderdi"

Konuyla alakalı görüşlerini aldığımız Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, “Evet Dino bize haber gönderdi ve geri dönmek istediği belirtti. Ancak bu konu tamamen teknik bir konudur. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın işine karışmam, bu konu tamamen Ertuğrul Hocamızın insiyatifindedir” dedi.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım'da bir oyuncu kadrodan çıkarıldı! İşte yerine gelen isim...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler