Kocaman, Demir ile görüşecek

Salim Manav
17.05.2021 - 15:46 | Son Güncellenme: 17.05.2021 - 15:57

Süper Lig'de 2020-21 sezonunu Gaziantep FK'da kiralık olarak geçiren ve kırmızı siyahlı formayla çıktığı 34 maçta 17 gol, 6 asist kaydeden Başakşehir'in futbolcusu Muhammet Demir yeni sezonda Başakşehir'de devam edecek mi?

Kocaman, Demir ile görüşecek

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig'de 2020-21 sezonunu Gaziantep FK'da kiralık olarak geçiren ve kırmızı siyahlı formayla çıktığı 34 maçta 17 gol, 6 asist kaydeden Medipol Başakşehir'in futbolcusu Muhammet Demir hakkında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 

Gaziantep FK'da başkan adayı Cevdet Akınal, "Muhammet Demir'in Başakşehir'den bonservisini almak istiyoruz. Muhammet Demir ile dün de konuştum. Muhammet, 'Ben burayı seviyorum ve burada kalmak istiyorum' dedi." ifadelerini kullanmış olsa da Demir'in transferinde sürpriz gelişme yaşandı. 

Kocaman, Demir'den takımda kalmasını isteyecek

Başakşehir ile sözleşmesi Mayıs 2023'e kadar devam eden Muhammet Demir ile önümüzdeki günlerde Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, görüşme yapacak. 

Kocaman, Demir'e bu sezon takımda kalmasını iletecek.

29 yaşındaki futbolcunun kariyerinde Bursaspor, Gaziantepspor, Trabzonspor, Sivasspor, Gaziantep FK ve Başakşehir takımları bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler