Kocaman: "Şikayet etmenin anlamı yok"

29.09.2017 - 19:30 | Son Güncellenme: 29.09.2017 - 19:30

AJANSSPOR - Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Akhisarspor maçı öncesi yayıncı kurula değerlendirmelerde bulundu.

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Kocaman’ın yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

“Şikayet etmenin anlamı yok”

Sahaya çıkacak bir takım bulduğumuz, bir 11’imiz olduğu sürece sorun yok. Bir takım şeyler söyleneyebilir ama şikayet etmenin bir anlamı yok. Kuvvetli bir Fenerbahçe var sahada. Umarım uyum konusunda da aynı çabayı gösteririz. Alanya galibiyeti, Beşiktaş’ı yenmenin halini ve durumunu pekiştirecek gibi görünüyoruz. Ama kolay değil. Rakibin tam anlamıyla bir iç saha takımı olduğunu söyleyebilriiz. Aldığı puanlar itibarıyla da tam bir iç saha takımı Akhisar. Aynı antrenör ve aynı tarzla devam ediyorlar. Hücumu yapabilen oyuncuları var. Hem bunları kontrol etmek hem de sonuca gidebilmenin yollarını arayacağız. Doğruları yaparak kazanmak en önemli amacımız.

Skrtel ve Hasan Ali açıklaması

Martin Skrtel’in öyle olduğunu düşündüğümüz için sahaya çıkıyor. Yüzde yüz olduğunu görmediğim sürece hiçbir oyuncumu oynatmamaya çalışıyorum. Martin ve Hasan için zorunlulukların olduğu bir maç olarak görünüyor. Genel görüntü itibarıyla herhangi bir sorun olmayacağını düşünüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler