Kocaman'dan Beşiktaş itirafı! 'Yanlış strateji...'

26.03.2021 - 19:23 | Son Güncellenme: 26.03.2021 - 19:28

Son dakika spor haberleri... Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bein Sports'un sorularını yanıtladı. Kocaman, A Milli Takım ve kupada oynadıkları Beşiktaş maçına dair konuştu.

Kocaman'dan Beşiktaş itirafı! 'Yanlış strateji...'

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bein Sports’a açıklamalarda bulundu. Kocaman, takımın başında çıktığı 9 maçı ''Kendi adıma ve takım adında olumsuz bir 9 maç. Her şeyden evvel daha iyi olmalıydık. Tabii ki sorunlar vardı. Bu sorunların yarattığı bir durum değil bu 9 maç. Oyun içerisinde yüzlerce şeyler oluyor'' sözleriyle anlattı.

 

Kocaman, Başakşehir'in başında çıktığı 9 maçta 5 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. 

 

'Beşiktaş maçında yanlış strateji oldu'

Ziraat Türkiye Kupası’nın yarı finalinde Beşiktaş’a karşı 3-2 kaybettikleri karşılaşmayı değerlendiren Kocaman, ''Beşiktaş maçında yanlış strateji oldu. Maça başlama konusunda grup ve benim aramdaki konuşma, istekler ve anlatma açısından git-geller'' oldu dedi.

 

2022  Dünya Kupası elemelerinde Hollanda’yı 4-2 mağlup eden A Milli Takım’ın harika bir başlangıç yaptığını söyleyen tecrübeli teknik adam, ''A Milli Takım tek kelimeyle olağanüstü. Hollanda son dönemde kabuk değiştiriyor. Harika bir sonuç. Sonuçlar yaptığınız işe güveni yukarıya çıkarıyor. Bu anlamda da çok önemli. Mükemmel bir başlangıç. Hepsini kutluyorum'' diyerek sözlerini noktaladı.

 

Senin için hazırladığımız haberler