Kocaman’ın hedefi 35

10.11.2017 - 15:45 | Son Güncellenme: 10.11.2017 - 15:45

Kocaman’ın hedefi 35

17 puanla zirvenin çok gerisinde kalan sarı-lacivertliler, ilk yarıyı 35 puanla tamamlayıp devre arasında yeniden yarışa tutunmayı planlıyor. 6 haftalık periyot, kader sınavı gibi...

Maksimum puan

Teknik patron Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin kısa vade planlamasını hazırladı. Kocaman, yönetimden aldığı güvenoyunu sahaya yansıtmak ve kalan 6 maçta maksimum puanı toplamak istiyor.

35 puan

Kocaman, hem yöneticilerle hem de yardımcılarıyla yaptığı toplantılarda 35 puan hedefini sıklıkla dile getiriyor. 17 puandaki sarı-lacivertliler, bunun için ilk devrede kalan tüm maçları kazanmak zorunda. Kocaman, en kötü şartta 5 galibiyet ve 1 beraberliği de dert etmeyecek.

Futbol takımının başarısı önemli

Bu puan baremi büyük önem taşıyor. Aykut Kocaman, taraftarın nezdinde kaybettiği güveni geri kazanmakve camiayı yeniden sarı-lacivertli takımın etrafında bütünleştirmek için seri galibiyetlere ihtiyaç olduğunu biliyor.

Önümüzdeki sene seçime gidecek yönetim de gelen eleştirilerin önüne geçmek ve kredi kazanmak için futbol takımının başarısını bekliyor. Kocaman'ın 35 puan planı tutmazsa hem kurt hoca hem de yöneticiler durumu yeniden gözden geçirebilir.

Prim sistemi geri geldi

Fenerbahçe yönetimi de performans artışını sağlamak için prim sistemini yeniden devreye sokma kararı aldı. Sarı-lacivertli kurmaylar, kalan 6 haftada alınacak her galibiyete özel prim dağıtacak. Söz konusu rakamı teknik heyet belirleyecek.

Fenerbahçe'de, derbi dışındaki maçlara prim verilmiyordu. Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım'ın futbolculara yapılan 4 milyon TL'lik ödemeyle ilgili, “Kur yükseldi ama kimsenin alacağı yok. Sahayı düşünsünler”dediği öğrenildi. (Skor/ Sözcü)

Senin için hazırladığımız haberler