Fenerbahçe'de Carsen Edwards Takımdan Ayrılıyor! Sosyal Medyadan Sinyal Verdi

Burak Alaca
19.06.2023 - 17:58 | Son Güncellenme: 19.06.2023 - 19:34

Sezon başında Fenerbahçe Beko'ya büyük umutlarla transfer edilen Amerikalı skorer guard Carsen Edwards, takımdan ayrılacağının sinyalini verdi.

Fenerbahçe'de Carsen Edwards Takımdan Ayrılıyor! Sosyal Medyadan Sinyal Verdi

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague ve Basketbol Süper Ligi'nde sezon play-off etabında veda eden Fenerbahçe Beko'da sezon sonunda takımdan ayrılacak isimler merakla bekleniyor. Sarı-Lacivertliler'e yıldız bir isimden ayrılık sinyali geldi.

Carsen Edwards, Fenerbahçe'yi takipten çıktı

Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki yldızı Carsen Edwards Instagram hesabı üzerinden kulübü takip etmeyi bıraktı. Bu hareket sezon sonu sözleşesi bitecek Amerikalı skorerin takımdan ayrılacağı söylentilerini neredeyse doğrular nitelikte oldu.

Amerika'dan sayı kralı olarak geldi

Fenerbahçe'ye gelmeden önce 2021-2022 sezonunda NBA G-League'nde (Gelişim Ligi) Utah Jazz'ın pilot takımı olan Salt Lake City'nin formasını giyen guard, 31 maça çıktığı sezonu 26.7 sayı ortalaması ile tamamlayarak sayı kralı olmayı başarmıştı.

İlgini Çekebilir
İspanyol ekibi F.Bahçe'ye yolluyor, T.Telekom'dan alıyor!
Habere Git

Koç Itoudis ile yıldızları barışmadı

Fenerbahçe'ye büyük beklentilerle transfer edilen Carsen Edwards zaman zaman iyi bir görüntü çizse de, sezonun bölümünde sınıfta kaldı. Koç Dimitris Itoudis ile yıldızı barışmayan oyuncu beklediği süreleri alamadı.

Fenerbahçe ile 54 maça çıktı

Fenerbahçe ile EuroLeague'de 34, Basketbol Süper Ligi'nde ise 20 maça çıkan 1.80'lik tüm maçlarda ortalama 18.9 dakika süre alırken; 10.6 sayı, 1.5 asist, 1.6 ribaunt istatistikleri ile boy gösterdi.

Fenerbahçe'nin Larkin'i olamadı

Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra taraftarların büyük bir bölümü Carsen Edwards'ı Anadolu Efes'in yıldızı Shane Larkin'e benzetti. Boyu, patlayıcılığı, deliciği ve şutörlüğü ile Larkin'i andıran Edwars, Avrupa basketboluna ilk sezonunda adapte olamayarak bu benzerlikleri tam olarak parkeye aktaramadı.

İlgini Çekebilir
Türk Telekom yeni koçunu açıkladı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler