Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çağrı: "Aday ol yarın seçime giderim"

04.04.2022 - 16:49 | Son Güncellenme: 04.04.2022 - 17:05

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a "Ameliyat olmasaydı ağır konuşacaktım" diyen Ali Koç, "Aday olsun yarın seçime giderim" dedi. İşte detaylar...

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çağrı: "Aday ol yarın seçime giderim"

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği 1. Yıl Balosu'na katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a yüklendi.

"Ameliyat olmasaydı söyleyeceğim çok şey vardı"

Odatv'nin haberine göre; Girne'de Merit Park'da düzenlenen baloda konuşan Koç, "Basından öğrendim sayın Aziz Yıldırım ameliyat olmuş. Acil şifalar diliyorum. Keşke ameliyat olmasaydı çünkü çok söyleyeceğim şey vardı." dedi. 

"Onların derdi benim pes etmem. Çıksın aday olsun yarın seçime giderim"

Aziz Yıldırım'a defalarca karşısına çıkmasını söylediğini vurgulayan Ali Koç, "Defalarca söylememe rağmen; karşıma çık. Adaysan aday ol, televizyonsa televizyon...' dememe rağmen... Ama böyle geldiğimizden günde beri arkamızdan işler çevirip altınızı oyup... Onların niyetleri Fenerbahçe'nin iyiliği, tekrar başkan olma felan değil. Benim pes etmem. Tek derdi pes etmem çünkü Çünkü 2018'deki sonuçları bir türlü hazmedemediler. Çıksın aday olsun yarın seçime giderim. " ifdalerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal: "Gerçek şampiyon Fenerbahçe'dir"
Habere Git

"Restse rest, meydan okumaysa meydan okuma"

Şimdilik daha fazla bir şey söylemeyeceğini belirten Koç, sözlerini şöyle noktaladı:

"Söyleyeceğim çok şeyler vardı ama bazen şans insanın yanında oluyor. Acil şifa diliyorum. Ağır bir ameliyat. Ailemde abim, babam geçirdi. Tez zamanda sağlığına kavuşur ve er meydanında herkes kendini gösterir. Restse rest, meydan okumaysa meydan okuma. Başkanlığımın en zayıf döneminde bunu yapıyorum. Benim burada yıllanmak gibi bir niyetim yok. Hayatımda başka şeyler de var ama Fenerbahçe'nin bir daha insanlar tarafından kuşatılıp kontrol altına alınmasına ben gücüm yettiğince izin vermeyeceğim. Fenerbahçelilerin hür iradesinin her zaman kulübün üstüne hakim olması hepimizin görevidir. Üye olalım olmayalım." 

Senin için hazırladığımız haberler