Kolasinac transferi için resmi cevap! Fenerbahçe...

26.08.2021 - 11:07 | Son Güncellenme: 26.08.2021 - 11:17

Fenerbahçe transfer haberleri... Arsenal forması giyen Sead Kolasinac'ın Fenerbahçe'ye transferi hakkında Mikel Arteta konuştu. Kolasinac geliyor mu?

Kolasinac transferi için resmi cevap! Fenerbahçe...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin sol bek için gündemine gelen Sead Kolasinac için resmi bir açıklama geldi. Futbolcu, Fenerbahçe'ye gelecek mi? Detaylar haberde...

Pereira sol bek istedi

Caner Erkin'i yeni sezondaki planlamada düşünmeyen Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, sol bek pozisyonu için takviye istemişti. Yönetim, Pereira'nın talebi doğrultusunda harekete geçti. 

Kolosinac için resmi açıklama

Arsenal forması giyen Sead Kolasinac, Fenerbahçe'nin gündeminde yer alıyor. Mesut Özil'in yakın arkadaşı olan Kolasinac hakkında Arsenal'i çalıştıran Mikel Arteta'dan bir açıklama geldi. 

Mikel Arteta: Planladığımız ayrılıklar var

Mikel Arteta takımdaki geleceği belirsiz olan futbolcularla ilgili gelen soru üstüne, "Kolasinac'ın ayrılacağına dair spekülasyonlar var. Burada herkese bulunduğu süre içinde hak ettiği dakikaları vermeye çalışıyoruz. Planladığımız ayrılık var. Neler olacağını göreceğiz" açıklamasını yaptı.

Son maçta 90 dakika oynadı

Takımının West Bromwich Albion ile oynadığı Lig Kupası 2. Tur maçında bu sezon ilk kez formasını giyen Bosnalı sol bek 90 dakika sahada kaldı. Futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecek. 

Senin için hazırladığımız haberler