"Emre'nin 1 yıl daha oynamasını istiyorum"

27.06.2020 - 21:12 | Son Güncellenme: 27.06.2020 - 21:12

"Emre'nin 1 yıl daha oynamasını istiyorum"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Tahir Karapınar, 3-2 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçının ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Yaratıcılıkta sorunlar yaşadıklarını ifade eden Karapınar, "Bizim için zor maç oldu. Kolay olmasını bekliyordum. Yaratıcılıkta sıkıntılarımız var. Falette'i kaybettik. Çok alternatifli bir kadromuz var. Sonradan giren oyuncular büyük katkı yaptı. Önümüzdeki maçlarda inşallah bunun devamını getireceğiz" ifadelerini kullandı.

"Rotasyonda sıkıntılıyız"

Takımın eksikleri olduğunu vurgulayan Tahir Karapınar, "Oyuncuların daha iyi konsantre olması lazım. Biz fazla bireysel hata yapan bir takımız. Burada güzel olan şey takımımızın mücadeleyi bırakmaması. Yine eksiklerimiz var. Mehmet Ekici'yi kaybettik. Dirar'ın sıkıntısı var. Rotasyonda sıkıntılıyız. Oyuncularım böyle mücadele ederse biz diğer maçları kazanırız" dedi.

 

Emre Belözoğlu sözleri

Tahir Karapınar maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise kaptan Emre Belözoğlu'nun bir sene daha oynamasını istediğini ifade ederek, "Onun gibi oyuncular az yetişiyor. Emre'nin 1 sene daha oynamasını isterdim. Çok büyük bir karakter. Nitekim Volkan da öyle. Fenerbahçe için bunlar şans. Bunların kullanılması gerekiyor. Yetenekli futbolcu oyunun kaderini her zaman değiştirir. Yaşı kaç olursa olsun. Ben Emre'nin oynamasını istiyorum ama işleri yoğun. Bütün sorumluluğu aldığı için antrenmanlara az çıkıyor. Bizle çok fazla çalışamıyor. Gelecek senenin planlamalarını yapıyor" diye konuştu.

Maça iyi hazırlandıklarını fakat hafta içinde talihsiz sakatlıklar yaşadıklarını dile getiren Karapınar, bu sebeple rotasyonda sorun olduğunu ifade etti.

Simon Falette'in 2 gündür ağrı çektiğini ve doktorların oynamamasını önerdiğini anlatan Karapınar, "Gustavo'yu orada oynatmak zorunda kaldık. Rakip 10 kişi kalana kadar iyi mücadele ettik ama üretmede sıkıntılarımız vardı. Güzel bir gol attık fakat sonrasında mağlup duruma düştük. Sonradan oyuna  soktuğumuz kaliteli ayaklar maçı çevirdi. Burada eksiklerimizi de gördük. Kasımpaşa maçında şanssız bir şekilde yenilmiştik. Bu maçta mücadeleden ödün vermedik. Üretmekte ve rotasyonda sıkıntılarımız var ama maçı kazandığımız için mutluyum." değerlendirmesinde bulundu.

Tahir Karapınar, maçta sakatlanarak oyundan çıkan Mehmet Ekici'nin ayağında büyük ihtimalle yırtık olduğunu da sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler