Kolombiyalılar, Falcao için ne dedi?

14.09.2020 - 10:12 | Son Güncellenme: 14.09.2020 - 10:20

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao'nun performansı Kolombiya'da yankı buldu. Falcao için ne yorum yaptılar? İşte detaylar...

Kolombiyalılar, Falcao için ne dedi?

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, Gaziantep FK ile oynadıkları maçta ortaya koyduğu performans ve attığı gollerle dikkti çekti. Futbolcunun performansı, ülkesi Kolombiya'da da gündemdeydi. Falcao için ne dediler? Detaylar haberde...

Falcao'nun performansını paylaştılar

Kolombiya basını, yeni sezonda kendi takımlarına iyi bir başlangıç yapan iki futbolcuyu öne çıkardı. O isimlerden biri Galatasaray forması giyen Radamel Falcao ile Everton'a transfer olan James Rodriguez.

"Falcao, en önemli figürdü"

Kolombiya'da ulusal trajlı bir gazete olan El Espectador, Radamel Falcao ile ilgili haberinde, "Falcao, Türkiye Ligi'nin açılış haftasında 2 gol atarak Gaziantep'e karşı 3-1'lik galibiyette en önemli figürdü" yorumunu yaptı.

Falcao'nun golleri detaylıca anlatıldı

Haberde Falcao'nun golleri nasıl attığını detaylarıyla anlattı. Falcao'nun Galatasaray ile oynadığı 21 maçta 13 gole ulaştığı bilgisine de yer verildi.

James Rodriguez'e de övgü

Öte yandan James Rodriguez ile ilgili olarak ise "Nasıl oynayacağını bilen oyuncuların uyum sağlamak için çok fazla zamana ihtiyacı yoktu. James sahada neler yapacağını biliyor. 7 ikili mücadeleden 5'ini kazandı. 47 pas verdi. Takım arkadaşlarıyla birlikte çok iyi entregre oldu. Ayrıca mutlu görünüyordu" yorumu yapıldı. 

Senin için hazırladığımız haberler