Kolombiyalılar yazdı: Dindar Falcao!

19.04.2020 - 23:41 | Son Güncellenme: 20.04.2020 - 09:27

Galatasaray'ın Kolombiyalı futbolcusu Radamel Falcao, hem ülkesi Kolombiya'da hem de uzun yıllar forma giydiği İspanya'da gündem oldu. Falcao ile ilgili neler konuşuldu? İşte tüm detaylar...

Kolombiyalılar yazdı: Dindar Falcao!

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Radamel Falcao, ligin ikinci yarısında ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Golcü isim, son günlerde hem Kolombiya'da hem de İspanya'da gündemde. Atletico Madrid'in unutulmaz futbolcuları arasında giren Falcao, ülkesinde ise 'dindar' bir oyuncu olarak tanımlandı. Detaylar haberimizde...

Atletico dönemleri hafızada

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Büyük beklentilerle Galatasaray'a transfer olan, ilk döneminde sakatlıklarla boğuşan ancak; sonradan toparlayan Radamel Falcao, Atletico Madrid'de çok başarılı bir dönem geçirmişti.

İspanya'da anket sonucu Falcao dedi

Mundo Deportivo, okuyucularına '117 yıllık Atletico Madrid tarihinin en iyi golcüsü kimdir?' diye bir anket sorusu yöneltti. Söz konusu ankette yer alan isimler de dikkat çeken cinsten.

Falcao kimleri geride bıraktı?

Fernando Torres, Sergio Agüero, Diego Costa, Hugo Sanchez, Jose Garate, David Villa, Christian Vieri, Diego Forlan, Antoine Griezmann ve Radamel Falcao bu ankette yer alan isimler oldu.

Atletico Madrid tarihinin en iyi golcüsü Falcao

'El Tigre' lakaplı oyuncu, oyların yüzde 80'ini alarak Atletico Madrid'in gelmiş geçmiş en iyi golcüsü olarak gösterildi. 

Ülkesinde de dindarlığı ile ön planda

Bu arada ülkesinin basınında Radamel Falcao'nun sahada sahadaki gol atma kabiliyetine sahip olmadığı, aynı zamanda dindarlığını da ifade eden bir 'inanç adamı' olduğu ifade edildi.

Falcao'dan Kolombiya halkına dua daveti

Falcao'nun çektiği bir videoda, ülkesi Kolombiya'ya verdiği mesaj paylaşıldı. Falcao'nun, "Sizi ülkemiz için duat etmeye çağırıyorum. Tanrı'dan bu anlardan kurtulmamızı hep beraber isteyen tek bir ses olabilir miyiz" dediği belirtildi.

Kolombiya'da kaç koronavirüs vakası var?

Bu arada Kolombiya'da 3 bin 439 kişinin enfekte olduğu, bunlardan 634'ünün iyileştiği, 153 kişinin ise koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirdiği ifade edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler