Dortmund attı, Bayern Münih CEO’su Kahn yerinden zıpladı!

Cüneyt Muharremoğlu
09.10.2022 - 11:50 | Son Güncellenme: 09.10.2022 - 11:54

2-2 biten maçta Dortmund’un son saniye golü Bayern Münih efsanesi Oliver Kahn’ın koltuktan zıplamasına neden oldu. Kahn, “Can sıkıcı olmasından da öte” dedi.

Dortmund attı, Bayern Münih CEO’su Kahn yerinden zıpladı!

AJANSSPOR HABER

Bundesliga’nın  9 haftasında oynanan Der Klasiker maçında Dortmund, kendi sahası Signal Iduna Park’ta Bayern Münih’i konuk etti.   Şampiyonlar Ligi’nde dolu dizgin giden ve üçtü üç yapan Bayern Münih, son saniyede yediği golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Karşılaşma sonunda skor kadar Bayern Münih efsanesi ve CEO olarak görev yapan Oliver Kahn’ın yenile gole gösterdiği tepki de gündem oldu. 

İlgini Çekebilir
Dortmund Der Klassiker'de 1 puanı 90+4'te kurtardı!
Habere Git

Deniz Aytekin yönetti, Bayern Münih uzaktan avladı

Dortmund- Bayern Münih karşılaşmasını Türk kökenli Alman hakem Deniz Aytekin yönetti. Münih, daha üstün gözüktüğü karşılaşmada 33. dakikada Leon Goretzka ve 53. dakikada Leroy Sane’nin ceza alanı dışından attığı gollerle 2-0 öne geçti. Borussia Dortmund’da ilk 11’de başlayan milli futbolcu Salih Özcan, 53 dakikada oyundan çıktı. Dortmund 74. dakikada Youssoufa Moukoko farkı bire indirdi. Bayern Münih’in Fransız futbolcu Kingsley Coman 90. dakikada rakibini arkadan tuttuğu için ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. 

90+5’te koltuktan fırlatan gol!

Maçın son saniyesinde gelişen Dortmund atağında Anthony Modeste kafayla topu ağları göndermeyi başardı.  Golün gelmesinin ardından Bayern Münih’in efsane kalecisi ve şu anda klüpte CEO olarak görev yapan Oliver Kahn kendini koltuktan attı. Bu sonuçla Bayern 16 puanla üçüncü, aynı puana sahip Borussia Dortmund averajla 4. sırada yer aldı.

Oliver Kahn’ın koltuktan fırladığı an

İlgini Çekebilir
Bayern Münih'ten beşlik! Şampiyonlar Ligi rekorunu kırdı
Habere Git

Oliver Kahn: Bu beraberlik bize yazar

Kahn’ın yenile gole tepkisi maç kadar gündem oldu. Bunun üzerine Bayern’in efsane oyuncusu sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kahn şuları söyledi: “Bu sonuç insanı koltuğundan fırlatıyor. Bizim için çok sinir bozucu bir sonla biten çılgın bir futbol maçı. Bitiş düdüğüyle birlikte gol yememiz can sıkıcı olmasından da öte. Bu beraberlik bize yazar. Çünkü maçı daha erken koparabilir ve daha iyi savunabilirdik. Ama devam edeceğiz mümkün olduğunca çabuk şekilde 1'inci sıraya çıkmak istiyoruz.”

Senin için hazırladığımız haberler